Fail týdne: Vosková figurína Beyoncé děsí internet

Redakce

Beyoncé patří bezpochyby k nejpopulárnějším pop stars současnosti, a tak je jasné, že její neživou verzi chtějí mít ve sbírce i majitelé muzeí voskových figurín. V tomhle směru je ale zpěvačka podle všeho nějak podivně prokletá.

Beyoncé je krásná, talentovaná a úspěšná žena, která si rozhodně zaslouží mít svou voskovou figurínu v některém ze slavných muzeí. A také že se jí to poštěstilo už několikrát! Ani jednou to však nebylo ke spokojenosti žádné zúčastněné strany…

Na Twitteru se zvedla vlna nevole fanoušků BeyBey vůči slavnému muzeu voskových figurín Madame Tussauds. To s velkou pompou odhalilo neživou podobiznu populární zpěvačky, nicméně s jednou „nepatrnou“ změnou – její čokoládová kůže je naprosto bílá. Někteří poměrně trefně poukazují na to, že výtvor vypadá spíš jako Beyoncina kolegyně Shakira.

To ale není poprvé, co to takto dopadlo. Voskové figuríny královny současného r´n´b z posledních let jsou všechny do jedné prostě katastrofa. Buď je napodobenina ohyzdná nebo není předloze ani trochu podobná a je úplně jedno, zda jde o výstavu v Číně nebo New Yorku. Výběr těch nejhorších najdete v galerii.

Princezna Leia by záviděla: Těhotná Beyoncé se na Grammy ukázala ve zlatých bikinkách

Galerie: Matky napodobují fotky Beyoncé s dvojčaty a je to pecka