Princezna Leia by záviděla: Těhotná Beyoncé se na Grammy ukázala ve zlatých bikinkách

Redakce

Královna Bey! Z letošních Grammy si Beyoncé sice neodnesla nejvíc sošek, všechny ale odrovnala svojí show. Na předávání hudebních cen se ukázala poprvé na veřejnosti poté, co oznámila světu, že čeká dvojčata. Na stagi pak své těhotenské břicho předvedla s hrdostí a v hodně odhalujícím kostýmu.

Koruna připomínající paprsky slunce, záplava květin a průhledná róba posetá zlatými kameny. Kdyby podle fotek Beyoncé z Grammy někdo namaloval obraz, mohl by klidně viset v nějakém chrámu. Těhotná zpěvačka totiž asi od Kanye Westa chytila „božský komplex“ a do jedné takové duchovní entity se poslední dobou stylizuje. Zatímco u Kanyeho je to ale spíš srandovní, Bey tak oslavuje svoje zatím nenarozená dvojčata a ženskost a sílu všech matek na světě.

Během devítiminutového vystoupení Beyoncé zazpívala hitovky z desky Formation – Love Drought a Sandcastles. A i když je už opravdu hodně těhotná, nebála se akrobatického čísla s padající židlí. Součástí performance byly i hologramy, na kterých r´n´b diva pózovala v odvážných zlatých bikinách, spolu svou pětiletou dcerou Blue Ivy a s maminkou Tinou Knowles. 

Bylo to zkrátka dechberoucí. Na fotky se mrkněte do galerie a all hail the Queen!

Grammy 2017: Hudební ceny ovládla Adele, jeden gramofon rozlomila a rozplakala Beyoncé

Hrdá matka Beyoncé zveřejnila těhotenské fotky: Vypadá na nich jako Venuše!

Témata: