Fanoušci Hry o trůny, pro váš hezčí pátek: GALERIE prvních ofiko fotek z nové série!

Redakce

HBO je fér. Premiéru nové série Hry o trůny sice určila až na červencové datum (a také ji zkrouhla na pouhých sedm epizod), dlouhé čekání ale fanouškům usnadňuje tak, že je zásobuje upoutávkami a nyní i balíčkem fotografií.

Série prvních oficiálních fotografií ze sedmé série Hry o trůny je tu! A i když tvůrci populárního seriálu neodhalují mnoho, přeci jen se z nich něco vyčíst dá.

Jasné je třeba to, že Matka draků dorazí na Dračí kámen, rodovou pevnost Targaryenů, a bude se chystat do války o Železný trůn. Jon Snow navštíví katakomby Zimohradu, kde, jak víme, je mimo jiné pohřbena jeho matka Lyanna Stark. Jon o svém původu netuší – znamená to, že se to konečně dozví?

Dál to vypadá, že Sansa to pořád peče s Malíčkem a Tormund si pořád myslí na udatnou Brienne. Sledovat budeme i osudy dalších živých Starkovic dětí nebo třeba návrat Sandora Clagena aka Ohaře.

Na obrázky se podívejte do galerie a pokud vám nestačí fotografie, mrkněte ještě na aktuální promo video, které dává jasně znát, které postavy budou v nadcházející sérii hlavními hráči:

Konečně! První teaser na novou sérii Hry o trůny je venku. Co prozrazuje?

6 super seriálů, kterými si můžete zkrátit čekání na Hru o trůny