Hollywoodská přátelství aneb když jsou herci více než kolegové

Redakce

Mnoho herců jsou víc než jen kolegové, jsou totiž dokonce přáteli. Kdo?

  • James Franco a Seth Rogen – Zajímavá dvojka, co? James se Sethem se poznali při natáčení seriálu Freeks and Geeks a od té doby jsou skvělými přáteli. Společně pracovali na nesčetně filmech, jako třeba This Is The End a The Interview, ale i na dalších projektech. Na Instagramu najdete mnoho jejich společných fotografií.
  • Tobey Maguire a Leonardo DiCaprio Tohle jsou kamarádi už od dětství a společně si zahráli ve filmu Velký Gatsby. Přátelství těchto dvou týpků je rozhodně na celý život, protože se oba dva vzájemně podporují už od samotného začátku a dohazují si navzájem role. „Jsme jako většina dobrých kamarádů, hodně se spolu nasmějeme. Rádi spolu děláme to, co máme oba dva rádi, jako například to, že hrajeme basketbal,“ svěřil se Leo během jednoho rozhovoru.
  • Michael Fassbender a James McAvoy – Tihle dva týpci mají mezi sebou neskutečný vztah a vzájemnou chemii. Muži reprezentují to nejlepší ze současné generace herců a poznali se během natáčení X-Mena: First Class. Chlapi jsou nerozlučnou dvojkou a vždy, jak jen to čas dovolí, tak se spolu sejdou.
  • George Clooney a Brad Pitt – Dva obrovští sympaťáci, kteří patří mezi nejlepší herce Hollywoodu a také nejhezčí. Pojí je dlouholeté přátelství. George taky sám říká, že nepotřebuje mít děti, že mu stačí, když navštíví Brada, který jich má šest.
  • Ben Stiller a Owen Wilson – Dva blázni, ano přesně tak bychom herce nazvali. Herci společně spolupracovali hned na několika filmech, třeba i na slavném Zoolanderovi. Kdykoli tuto dvojici potkáte v jedné místnosti, tak můžete očekávat vodopád vtípků, během kterých se budete popadat za břicho. No, je to skvělá dvojka.   

5 zahraničních filmů, které se točily v Česku

Postapokalyptické filmy z 21. století: Z těch mrazí…

Témata:,