Hvězdy muzikálů Mamma Mia! a Ať žijí duchové! jak je neznáte: Co na sebe prozradily s nožem v ruce?

Redakce

Hvězdy muzikálů Ať žijí duchové! a Mamma Mia! Petra Vraspírová, Leona Machálková, Ivana Korolová, Michaela Nosková, Veronika Zelníčková a Michael Foret předvedly své dovednosti. Tentokrát ale ne na prknech, která znamenají svět, ale za sporákem. Ve škole vaření se chopily vařeček a předvedly své kulinářské dovednosti.

Patří mezi největší hvězdy české muzikálové scény, v soukromí přesto vedou obyčejný život. Alespoň partnerka herce Romana Vojtka Petra Vraspírová je naprosto nezkažená. I když by se s Romanem mohli denně stravovat po restauracích, ona mu denně vyváří.

„Moc ráda vařím. Nevím, jaká jsem kuchařka, ale v kuchyni jsem strašně ráda. Když přes den nezkouším, vždycky navařím na večer. Myslím si, že ženská by měla umět vařit a péct. Je to součást domácnosti,“ svěřila se Vraspírová, která se vařit naučila hlavně od svých dvou babiček, kdy jedna z nich bravurně vařila a ta, která stále ještě žije, peče prý perfektní dorty a cukroví.

„Musím od ní ještě schrastit nějaké recepty,“ řekla zpěvačka, která nejraději vaří pro svého partnera Romana, se kterým se seznámila právě díky muzikálu Mamma Mia! a účinkují spolu i v muzikálu Ať žijí duchové!.

„Roman je jedlík, což na chlapech miluju. Sní toho vždycky strašně moc. On je ale vzácný případ člověka, který snad nikdy nepřibere. Hlady ale rozhodně netrpí. Nevařím mu sice každý den, ale snažím se,“ dodala Vraspírová.

Opakem vzorňačky Petry je Michaela Nosková. Ta doma nemá ani funkční kuchyň, takže nevaří vůbec.

„Dcera jí teplá jídla, jenže většinou jde o objednané jídlo nebo se stravujeme po restauracích. Nevařím pro bezpečí všech ostatních. Já jsem totiž opravdu špatná kuchařka. Když jsem ještě měla funkční sporák, tak jsem často vařila polévky. Umím hráškovou, brokolicovou nebo vývar. Ještě zvládnu obalit a osmažit řízek. Tím ale končím,“ svěřila se Nosková, která nemá v kuchyni ani dřez.

„Nepotřebuju ho, protože mám myčku, do které nádobí rovnou skládám. Musím přiznat, že kuchyň je u mě doma nejvíc nedodělaná místnost. Zatím to nebylo potřeba. Mám v plánu ji dodělat, ale vždycky najdu v bytě věci, které potřebuju dodělat dřív,“ přiznala bez mučení zpěvačka, která neměla důvod se naučit vařit ani po narození své dcerky Elišky.

„Já jsem si pořídila jejího tatínka, který byl skvělý kuchař. Teď, když spolu nejsme, tak má Eliška teplé jídlo ve školce, snídaně se nevaří a jednou za čas uvařím večeři. Ale jelikož máme střídavou péči, tak jídlo řeším jenom 14 dní v měsíci. Já totiž jím hodně málo a v podstatě jenom proteinové tyčinky a koktejly,“ prozradila Míša, která přiznává, že možná i proto je stále sama a nemůže narazit na toho pravého.

„Já prostě k vaření nemám vztah. Nedokážu si představit, že bych stála dvě hodiny u plotny, když za tu dobu můžu dělat cokoliv jiného. Je to ztráta času,“ dodala.

Jejím opakem jsou zpěvačky Ivana Korolová a Veronika Zelníčková. „Vaření miluju a mrzí mě, že na to nemám čas. Myslím si, že si to vynahradím, až budu mít děti,“ řekla Korolová, která se vařit naučila z nouze.

„Když mi moje mamka v týdnu nechtěla vařit a já jsem měla chuť na jídlo, které jsem měla ráda, tak jsem se ho naučila, abych si ho mohla uvařit,“ přiznala hvězda veleúspěšných muzikálů Ať žijí duchové! a Mamma Mia!, která bude mít 31. prosince derniéru.

A podobný vztah k vaření má i Veronika Zelníčková. „Ráda dělám minutky, které mi jdou. Když chci ale uvařit omáčku, musím mít mamku na telefonu a konzultovat s ní každý svůj krok,“ svěřila se Veronika, která přiznává, že za svou kariéru kuchařky spálila nejedno jídlo.

Zdatnějším kuchařem než Michaela je i Michael Foret, který se před několika týdny stal poprvé otcem. „Já mám teď na vaření víc času, protože moje Eliška kojí, takže já vařím. Často dělám krůtu, kterou nejdřív jenom osolím, aby ji mohla i Eliška, a svou porci pak pořádně vymáchám v chilli omáčce,“ prozradil Foret, který si potrpí i na rybách.

Kristýna Kubíčková okouzlila na Filipínách svým tancem, získala druhé místo v talentové show Miss Earth!

Erbová přibrala pět kilo. Může za to spokojený vztah s hokejistou Gulašim

Témata: