Jak dnes vypadá Saxana?

Redakce

Jak dnes vypadá představitelka filmové Saxany, zpěvačka Petra Černocká? Mrkněte se, jak jí to slušelo na křtu knihy Haliny Pawlowské.

Všestrannou ženou je bezesporu Halina Pawlowská, úspěšná česká spisovatelka, scénáristka, moderátorka a nově také zakladatelka módní značky.  Na křtu své poslední nově vydané knížky s názvem Tři metry vášně představila kromě stránek plných vtipné beletrie také kolekci šatů, které jsou společným dílem s její dcerou Natálií.

Dvacátá devátá publikace, která vyšla z pera této oblíbené autorky, Tři metry vášně, je o zápalu líbit se mužům natolik, aby podlehli své touze. Protože jedině tací muži, kteří podlehnou touze, jsou vhodní a dá se s nimi počítat do života.

“Přišla jsem na to jako blesk z čistého nebe. Abych byla šťastná, potřebuju, aby mne někdo miloval, abych milovala já jeho a aby mi to slušelo! A když jsem si své touhy takhle zformulovala, bylo mi jasné, co musím udělat! A o tom je můj příběh. Dalo by se to shrnout do jedné věty: Budu vám vyprávět, jak jsem konečně našla ten ideální model! Jednou mi jeden muž řekl, že jsem ho fascinovala, když jsem si ve Filmovém klubu čechrala sukni. Pamatuju si, že mi to řekl na ulici hned vedle Národního divadla a jak jsem měla šílenou touhu zavřít oči, zvrátit hlavu až ke koním, které se tam vzpínají na střeše, a zařvat silně, aby to slyšely všechny ženy na celém světě: „Tak se mi to povedlo!“ popsala Halina Pawlowská svou zbrusu novou knihu.

Na akci dorazil i nejčtenější český spisovatel a publicista Michal Viewegh : „S Halinou jsme dlouholetí kamarádi a velice si rozumíme, dokonce jsme spolu kdysi pracovali na jedné knížce, byl to román na pokračování. Ona je výbornou vypravěčkou, což je jeden z nejdůležitějších předpokladů být dobrým autorem.“

A jelikož tři metry jsou ideální mírou pro šaty, představila na křtu kolekci krásných zřasených šatů. S dcerou Natálií zavedly značku „HalinaNatálie“, která bude nabízet šaty pro všechny ženy, které se rády cítí pohodlně, elegantně a hlavně žensky. 

Tyto originální modely, které se krásně vejdou do malého pytlíčku, jsou určené pro ženy a dívky všech tvarů. Malé, velké, hubené nebo kypré, k dostání jsou hned v pěti velikostech. „Naše šaty se dají jen vyprat, pověsit, za chvilku jsou suché a nerozpadnou se za jednu sezonu. Má dcera již provozovala butik a já s módou a modely pro ženy, které mají obliny, s kterými dnešní návrháři vůbec nepočítají, koketuji už velice dlouho,“ pověděla nám usměvavá spisovatelka a dodala jako vždy vtipnou a rýmovanou glosu: „Svoje kypré obliny zahal v šatech Haliny!“

Jako modelka se snad poprvé v životě představila Halina a její kamarádky především z řad hereček a zpěvaček, vynesly originální kousky nově vzniklé značky. Velký potlesk tak sklidily Jitka Asterová, Petra Černocká, Hana Gregorová, Markéta Hrubešová, Heidi Janků, Světlana Nálepková, Pavla Tomicová, Simona Vrbická a Jitka Zelenková.

8 legendárních českých filmů, které můžete sledovat pořád dokola. Jaký si pustíte tentokrát?

Grace Kelly. 22 věcí, které jste o ní možná nevěděli