Jak nosit žlutou? Inspirujte se v těchto deseti streetstyleových outfitech

Redakce

Žlutá je krásná barva, která nejen, že rozzáří den, ale také váš outfit. Pokud tedy toužíte probarvit pochmurné zimní dny, tak jistě tuto barvu ve svém šatníku uvítáte a budete nadšeni!

  1. Žlutá kabelka. Pokud se vám žlutá líbí, ale nechcete být moc nápadní, tak si ji užijte decentně. Stačí, když si pořídíte třeba žlutou kabelku, které tahle krásná a výrazná barva také moc sluší a vyzdvihne váš outfit.
  2. Žlutý kabátek. Žlutý kabátek se nám moc líbí a myslíme si, že vypadá hodně stylově. Navíc celkovému vzhledu dodává maximální šmrnc, kterému nelze odolat. Doplňte ho páskem a budete se cítit ještě líp.
  3. Žluté kalhoty. Na kalhoty jsme se také moc těšili, protože si myslíme, že z vás udělají stylovou dámu, která prostě ví, co se nosí. Když kalhoty doplníte jednoduchými doplňky, jako jsou třeba černé lodičky, černá kabelka a světle šedá halenka, tak vás budou všichni s obdivem sledovat.
  4. Žluté šaty. Maxi šaty jsou velmi trendy a ještě, když jsou se žlutým vzorem, tak vypadají božsky. Líbí se nám tento styl letních šatů, který je oblečen na bílou košili a doplněný zajímavou kabelkou. Vrstvení se prostě nosí. Pokud se vám to zdá moc, tak sáhněte po jednoduchých žlutých šatech, které vám budou pohodlné a vy se v nich budete cítit dobře.
  5. Žlutá dlouhá vesta. Vestičky jsou cool a my je zbožňujeme. Doufáme, že vy taky, protože tahle maxi vesta dokonale rozzáří každý outfit. Navíc se dá nosit k teniskám i k lodičkám a to je velké plus.
  6. Žluté boty. Když ne na oblečení, tak alespoň na botách. Je jedno, jestli si pořídíte žluté tenisky, lodičky nebo sandálky. Výběr je na vás. Každé z nich totiž budou vypadat skvěle.
  7.  Žlutá maxi sukně. Sukně jsme si v poslední době také oblíbili a to hlavně proto, že jsou pohodlné a vypadají fantasticky. Když máme náladu na pohodu, tak si k ní vezmeme tenisky a když máme schůzku, tak zase lodičky. Žlutá maxi sukně se nám líbí v kombinaci s bílou, takže bílá košile nebo tričko jsou naší jasnou volbou. Co vy na to?
  8. Žlutý bomber. Protože bomber pofrčí i letos, tak zde nesmí chybět. Navíc v tak krásné barvě je k nepřehlédnutí a my víme, že si ho jistě také oblíbíte. Co na něj říkáte?

7 důvodů, proč je skvělé mít velký zadek

6 nejkrásnějších vražedkyň světa