Jaké muže k sobě přitahujete? Zjistěte to podle svého znamení zvěrokruhu

Redakce

Většina žen k sobě neustále přitahuje jeden typ muže. Jaké lákáte vy? Poznejte to podle svého znamení zvěrokruhu.

  • Beran (21. 3. – 20. 4.). Působíte atraktivně pro muže, kteří se chovají stále jako děti. Všímá si, že jste velmi aktivní a nadchnete se pro cokoli. Přepokládá, že jste na tom podobně jako on. Dospělé dítě, které svým smyslem pro dobrodružství zakrývá fakt, že po žádném vážném vztahu netouží.
  • Býk (21. 4. – 21. 5.). Přitahujete muže, kteří se svými partnerkami rádi manipulují. Jste věrné až za hrob a oni to vědí. Nějakou dobu se přetvařují, aby na vás udělali dojem a vy abyste si myslely, že jsou také hodní, milí a hlavně věrní. Snaží se na vás změnit nějaké vlastnosti a návyky. Snaží si vás vychovat k obrazu svému. Jednoho dne ale ukáží svoji pravou tvář.
  • Blíženci (22. 5. – 21. 6.). Připadáte atraktivní lenivým mužům. Posadí vás na sedadlo řidiče, vezou se s vámi a sami nehnou ani prstem. Vy musíte být těmi iniciátorkami ve vztahu. Jedině vy všechno musíte plánovat a do všeho líné muže tlačit.
  • Rak (22. 6. – 22. 7.). Přitahujete citlivky, které neustále potřebují od vás přijímat lásku. Pokud se stane, že jim ji občas neprojevíte, cítí se zklamaní. Upnou se na vás a vysají z vás všechnu péči a lásku. Není nic horšího, než mít partnera neustále za zády.
  • Lev (23. 7. – 22. 8.). Přitahujete k sobě muže, kteří skrze vás chtějí znovu dostat svojí bývalku. Berou vás jako prostředek k dosažení svého cíle. Doufají, že jejich ex bude žárlit a vrátí se k nim zpět. Nechovají se příliš férově. Vždy si vybírají takovou dívku, která vypadá velmi dobře hlavně na sociálních sítích.
  • Panna (23. 8. – 22. 9.). Přitažlivě působíte na muže, kteří mají rádi nadevše svoje maminky. Nedají na ně dopustit. Vždy u nich budou na prvním místě. A vy bude ty, které se musí naučit vše tak, jak to dělá jejich maminka. Jednoduše bez mámy nedají ani ránu.
  • Váhy (23. 9. – 23. 10.). Přitahujete muže, kteří nehledají lásku, nebo alespoň není mezi jejich životními prioritami. Váhy obecně jsou velmi charismatické a přitažlivé. Z tohoto důvodu vás mají v hledáčku. Nemají potřebu se do vás zamilovat, ale jednoduše je přitahujete svojí osobností a vzhledem.
  • Štír (24. 10. – 22. 11.). Přitahujete muže, kteří se nedokáží pohybovat pod povrchem. Chtějí vás, protože se umíte zasmát a rozumíte legraci, což je jejich druhé já. Může se ale stát, že vás občas dosti poníží, aniž by to mysleli vážně. Nerozeznají hranici mezi zábavou a ponížením.
  • Střelec (23. 11. – 21. 12.). Přitahujete k sobě muže, kteří život nedokáží brát vážně. Rádi žertují a za žádnou cenu se nevzdávají své nezodpovědnosti. Jednoduše nemají zájem stát se dospělými a brát některé věci zodpovědně a vážně. Od toho mají přece vás.
  • Kozoroh (22. 12. – 20. 1.). Přitažlivě působíte na muže, kteří jsou trochu sebestřední. Mají vás rádi, ale občas nedokáží myslet na nikoho jiného než na sebe, konkrétně na to, jak vypadají a na své úspěchy. V těchto okamžicích jste v hodnotovém žebříčku na nízké pozici. Nevěste ale hlavu, jinak se chovají pozorně, umí vás vyslechnout a neváhají i pomoci.
  • Vodnář (21. 1. – 20. 2.). Lákáte k sobě nudné a inteligentní muže. Nade vše milují čtení a konverzace o nich. Dokáží analyzovat příběhy pod povrchem. Když přijde na komunikaci na veřejnosti, nejsou příliš otevření extroverti. Raději sedí v koutku a čtou si. Sami si uvědomují, že jako osobnosti jsou docela nudné. Nedokáží se příliš zasmát a nevrhají se za dobrodružstvím. Umí si vás ale vážit.
  • Ryby (21. 2. – 20. 3.). Přitahujete, může, kteří se tváří, že jsou cool. Ve skutečnosti to ale není tak docela pravda. Hrát si na někoho jiného není příliš cool. Jinak s nimi ale můžete být spokojené. Hledají partnerky, o které se mohou opřít a svěřit se.

4 věci, které by měl o sobě každý pár vědět

9 věcí, které byste měli zvážit předtím, než se pustíte do otevřeného vztahu