Jakou jíte čokoládu, takoví jste!

Redakce

O čokoládě toho bylo napsáno už mnoho - jak se vyrábí, kolik jí člověk průměrně sní, jaké má účinky a tak dále. Víte ale, že o vás tato lahodná sladkost může prozradit mnohem více, a to konkrétně to, jací jste? Mrkněte na následující řádky.

  • Mléčná čokoláda Tento typ čokolády patří asi mezi nejvíce oblíbené. Lidé, kteří ji s oblibou jedí, jsou nevinní, zásadoví, spravedliví a neradi se smiřují s prohrou. Mají své ideály a kladou poměrně vysoké požadavky na sebe i své okolí. Mají potřebu se seberealizovat. Jejich myšlenky mohou někdy působit utopisticky. Často žijí minulostí. Málokdy se rozpovídají o svých citech. Jsou spolehliví, věrní a oddaní.  V milování s nezkušeným partnerem jsou citlivější, něžní.  Umí se však i přizpůsobit, nejedná-li se o extravaganci.
  • Hořká čokoláda Jedinci, kteří preferují hořkou čokoládu, jsou cílevědomí a materialističtí lidé, kteří se zaměřují na budoucnost. Vynikají intuicí, předvídavostí, bystrostí a čiší z nich osobní kouzlo. Jsou ochotní a velice praktičtí, což skvěle dokazují například při organizaci úkolů. Umí si poradit skoro v každé situaci a nést tíhu problémů s ní spojenou. Nadšeně se vrhají do práce, ale občas jim při ní chybí trpělivost. Nepodaří-li se jim vše, jak chtěli, umí jednat podrážděně až zlostně. Při sexu skvěle využívají svůj jazyk a prakticky žádná poloha pro ně není nereálná.
  • Bílá čokoláda – Bílé čokoládě neholduje jen tak někdo. Její milovníci jsou čestní, trpěliví a klidní lidé, které zajímá budoucnost nejen jejich vlastní, ale celého světa. Jsou nesobečtí ve všech ohledech. Mají rádi společnost. Mnohdy se upínají na minulost. Velmi důležitá je pro ně rodina a domov. Umí se rychle zorientovat a přizpůsobit každé situaci. Minimálně se u nich objevuje pesimistická nálada, naopak preferují veselí. Vynikají uměleckými sklony.  Dokonalého orgasmu chtějí dosáhnout spolu se svým partnerem. Nebrání se střídání poloh ani rychlosti při milování. Není jim cizí jak submise, tak dominance.

Činka plná Pepsi, to chceš!

Fitness mýty aneb nevěřte všemu