Jste po rozchodu a jdete cvičit? Tak si pusťte těchto 7 nakopávacích songů a pojedete jako drak!

Redakce

Jste po rozchodu a máte bolavé srdce? Máme pro vás sedm songů, které si rozhodně musíte stáhnout, abyste tak přetrpěli nejen cvičení, ale i rozchod. Jsou totiž tak optimistické, že vás nabijí novou pozitivní energií.

  • „Shake It Off“ Taylor Swift – Taylor Swift je zpěvačka, která má s rozchody velké zkušenosti a vždy se z toho vyzpívá. Není nic lepšího než písnička „Shake It Off“, protože je velmi pozitivní a také chytlavá. Tempo je ideální, pokud chodíte běhat, a text je tak skvělý, že si ho budete pořád zpívat.  Nejen že se tedy budete cítit dobře po cvičení, ale budete také nabiti novou energií.
  • „Dancing On My Own“ od Robyn – Při prvním puštění to pro vás bude asi velmi bolestivé, ale je to hlavně proto, že text je nadměrně emocionální. Melodie vás však posílí a později naladí na novou vlnu.
  • „Bulletproof“ od La Roux – Pokud jste nedávno dostali kopačky, tak se možná cítíte pěkně na houby. Tato písnička je však natolik optimistická, že vám po ní bude líp. Refrén „Tentokrát, baby, budu neprůstřelný“ je jednoznačný a píseň je ideální poslouchat v polovině tréninku, kdy se chystáte na namáhavou část. Pěkně to ze sebe dostanete…
  • „Love Myself“ od Heilee Steinfeld – „Já se miluji, nepotřebuji nikoho jiného“ zpívá zpěvačka v tanečním rytmu. Sebeláska je prostě důležitá. Protože vy sami se o sebe dokážete postarat a žádného partnera nepotřebujete. To si zapamatujte.
  • „Never Be Like You“ od Flume feat. Kai – Pokud se chytáte během tréninku zahřát nebo právě vychladnout, tak tahle písnička je na to ideální.
  • „Fuck You“ od Cee Lo Green – Vypráví příběh o lamači srdcí. Ale je to prostě dokonalé, u tohohle songu prostě nemůžete brečet a ani po něm ne! Spíše vás nabudí a budete úplně v klidu.
  • „Survivor“ od Destiny’s Child – Nic vás po rozchodu neposílí tak jako právě Beyoncé a nejlepším příkladem je písnička „Survivor“, která je z roku 2001, kdy byla Beyoncé ještě součástí skupiny Destiny’s Child. Každý řádek této písně je jednoznačně dokonalý.

5 demo verzí písniček, které předcházely slavným hitům: Jak zněl původně Thriller od Michaela Jacksona?

5 písniček, které slyšíte všude, ale neznáte je podle jména – první díl

Témata: