Timberlake a Spears chtějí nahrát písničku, i když se navzájem nesnesou

Redakce

Když se Justin Timberlake nechal slyšet, že by rád nahrál se svou dávnou láskou nějaký nový materiál, a Britney prohlásila, že není proti, byl z toho celkem poprask. I když už Britney a Justin dávno nejsou spolu a každý šel jinou životní cestou, přesto se na ně dodnes vzpomíná jako na jeden z nejpamátnějších hvězdných párů. Bodejť by ne – ve své době to totiž byly (obzvlášť Brit) celebrity největšího kalibru.

Krásný vztah to byl, ale že by se rozešli před čtrnácti lety v dobrém? O tom se příliš hovořit nedá. I proto způsobil Timberlake svým prohlášením takový pozdvih, ačkoli reakce Spears byla spíše nejednoznačná. Jenže je třeba své vášně uklidnit, ono to s tou spoluprací zase tak horké nebude. Tihle dva se totiž snaží, seč jen můžou, aby o sebe ani nezavadili. Občas to působí dojmem, že jim přiblížení na méně než dva metry zakázal soud.

Dokazují to i opatření, která se budou v blízké době konat v Londýně. Britney tam přijíždí 27. září na Apple Music Festival a přesně v tu dobu se v Londýně bude nacházet i Timberlake. Ten se bude zabývat sice něčím jiným, a to konkrétně natáčením pořadu Graham Norton Show, ale znáte to – svět je malý. A zákon schválnosti je už takový – vždycky když někoho potkat nechcete, tak ho potkáte.

Týmy obou hudebníků pečlivě prověřují všechno, co se týká ubytování, dopravy, bezpečnosti, stravování, mediálního vystupování. Všechno jen kvůli tomu, aby se ti dva nemuseli ani na vteřinu vidět či se nedej bůh potkat na stejném červeném koberci.

Tím pádem je tak trochu nepochopitelné, proč se vůbec informace o spolupráci objevila. Je sice pravda, že co se rádo mívá, to se škádlívá a občas z toho může vzniknout fakt dobrá spolupráce (vzpomeňte třeba na to, jak geniální kousky vznikly od dvojce McCartney & Lennon, kteří se taky neměli moc v lásce), ale kdo ví. Možná nakonec Britney a Justin něco nahrají. Ale určitě u toho nebudou spolu ve studiu.

5 nejsmutnějších klipů aneb z toho se rozbrečíte

5 nejlepších songů Amy Winehouse. Zpěvačka by se dožila 33 let