Katy Perry vyrazila na lesbickou party

matoush

Kdysi se proslavila tím, že vykřikovala, jak se líbala s holkou, dneska jí z prsou stříká šlehačka. Katy Perry se vždycky snažila být tak provokativní, jak jen může popová slečinka být. Minulý týden přešla od slov k činům – zašla ke kadeřníkovi a vyrazila na lesbickou party.

Zpěvačka Katy Perry tráví poslední týdny v Austrálii, kde propaguje svou novou desku Teenage Dream (brzy se o ní dočete i na Kouli). Minulý pátek si však chtěla odpočinout. V Melbourne si proto vyrazila ke kadeřníkovi, pořídila si prvorepublikové mikádo (viz hlavní fotka) a večer zašla na Grouse party v hotelu Bendigo.

Grouse party je každoročním vyvrcholením života místí gay a lesbické komunity, a proto tam zpěvačka, která postavila svou kariéru na tvrzení "I kissed a girl", tedy políbila jsem holku, nemohla chybět. Holce sice pusu nedala (nebo ji přitom alespoň nikdo neviděl), zvědavým paparazzi však pózovala ve vášnivém objetí několik milovnic něžnějšího pohlaví. Jasně, bulvár je třeba si hýčkat.

Katy Perry a Teenage Dream

Wayne Coyne ukázal na twitteru nahou manželku
Frontman indierockových Flaming Lips Wayne Coyne fanouškům přes Twitter popisuje zážitky z probíhajícího turné. „Vstáváme v jednu v belgickém Hasseltu. Kafe na pokoji je parádní,“ napsal včera. Tweet doplnil o fotografii nahé manželky, která zrovna rozhrnovala závěsy od pokoje. Co myslíte, ví Michelle Coyne, že ji manžel takhle vyfotil?

Témata:,