Koncert Koule je za námi, díky, že jste dorazili! Koukněte na fotky

Hana-Slivova

V pražském klubu Lávka se včera hrálo pod hlavičkou Koule.cz. Na koncertě našeho portálu se představila Aneta Langerová, Xindl X, G-Point Hunters a Eddie Stoilow. Vy jste byli u toho - a doufáme, že se vám to líbilo. Stejně jako nám.

Aneta Langerová na koncertě pro KouliPřed Lávkou přešlapovali první nedočkavci už kolem sedmé večer, před osmou se pak klub slušně naplnil.
První z našich hostů, Aneta Langerová, nastoupila spolu s kytaristou Martinem Ledvinou, bubeníkem Adamem Kollerem a houslistkou Annou Mlinarikovou, ve čtvrt na devět. V příjemných akustických aranžích zahrála několik ochutnávek z chystané desky Jsem – vedle singlu V bezvětří například i song Den a písničku z dílny Oskara Petra Jedináček. Publikum na novinky reagovala velmi dobře, nejvíc ale Aneta logicky zabodovala se staršími písničkami Malou mořskou vílou a Vodou živou. Kdo si chce poslechnout Anetiny nové písničky v rockovějších verzích, může dorazit na křest desky do Hard Rock Café 4. prosince.

Po Anetě nastoupil "rapper s kytarou" Ondřej Ládek alias Xind X, který sám, bez kapely, publiku přesvědčivě zazpíval-převyprávěl a velmi dobře zahrál písničky o "lásce, folku a životě" z desky Návod ke čtení manuálu. Dostalo se samozřejmě na notorický hit Anděl, publikum si vyvolalo i Hollywood nebo Dysgrafika. Xindl zahrál i jednu novinku.

Do varu Lávku dostal třetí trumf, showmanská trojka G-Point Hunters ve složení Matěj Ruppert, Roman Holý a Tereza Černochová. Dva hlasy a jedny klávesy se samply stačily trojici k tomu, aby publikum roztancovala v jednom dlouhém disco-funky setu, v němž zábavně semlela skoro všechno – Mekyho Žbirku i slavnou Guantanameru. Matěj, který na začátku setu mezi první řady legračně rozházel nalepovací proužky, jež měl na obličeji, spolu s Terezou kromě zpěvu neúnavně tancoval a roztleskával sál.

Tečku za povedeným večerem udělali pražští Eddie Stoilow, kteří v pondělí vydali debutovou desku The Best Of. Energie, která z desky bohužel tolik cítit není, nicméně na Lávce zafungovala velmi dobře, povedly se hlavně hitovky Hey You nebo Floating. Nejvíc ze všeho ale zabodoval speciální host a čestný člen kapely herec Bob Klepl, kterému se ani trochu nechtělo slézt z pódia. Zpíval, hrál na kytaru, tancoval a kdyby koncert nemusel skončit, stál by na stagi zřejmě ještě dneska.
O náladu se pak až do ranních hodin starali DJs Radia DJ Friky a Robot, kteří pouštěli mashupy nejrůznějších poprockových hitů a taneční muziky.

Celý koncert pro výs natáčela Bedna TV, těšte se tedy na koncertní dokument. Než bude hotový, podívejte se na naše fotky a připomeňte si, jaké to na Lávce včera bylo.
A jak se koncert líbil vám? Pište do komentářů! Máte z akce nějaké fotky nebo video? Pošlete nám je na e-mail hanas@koule.cz a my je zveřejníme.
Témata:, , ,