Kristína vyráží na turné a taky ji můžete vidět ve filmu

Redakce

Půvabná slovenská zpěvačka Kristína, která si početnou základnu fanoušků v Čechách i na Slovensku získala megahity Horehronie, Pri oltári nebo V sieti ťa mám, vyráží na turné. A taky se na ni můžete podívat na DVD Život je život, které právě vychází.

O čem je Život je život? Hlava rodiny, morousovitý a přísný František (Ondřej Vetchý) by po boku svých tří dcer rád viděl schopné a úspěšné muže. Jenže všechny mají vynikající talent nacházet si pravý opak.

Nejstarší dcera se musí i se svým neúspěšným mužem nastěhovat zpět k rodičům a v rámci možností se dál snaží otěhotnět. Té prostřední se zas neomylně lepí na paty jenom naprostí exoti a mimoňové.

A nejmladší dcera? Tak ta je zase milostně úspěšná až moc. Je jí šestnáct, je těhotná a neví s kým. Navíc se začíná hroutit tradiční oáza a pevný bod manželské dvojice – dovolená. Každý rok se jezdí „na Mácháč“, ale Jana (Simona Stašová) začíná snít o moři. Pak se v jejím životě zjeví bohémský spisovatel s lehce sebevražednými sklony, v tom Františkově zase krásná kolegyně se španělskými předky… a začnou se dít věci.

Všechny malé příběhy dávají dohromady jeden velký a zábavný život se situacemi, které zná každý z nás. Ovšem ne každý vede ještě druhý a o poznání dobrodružnější život jako neohrožený agent. František ano.

Dále hrají: Barbora Poláková, Sara Sandeva, Petr Vančura, Marek Taclík, Pavel Slabý.

5 filmů, které vás vrátí myšlenkami do dětství

Nejdražší filmové scény v historii. Co stálo nejvíc peněz?

Témata: