Květinové čelenky už nefrčí. Nasaďte si na hlavu mušle!

Redakce

Ještě donedávna frčely květované čelenky, ale těm je teď konec. Je tu totiž něco mnohem lepšího a méně okoukaného – mušle.

Jedná se o nový design, se kterým přišla Chelsea Shiels (27) z Melbourne v Austrálii. Její čelenky, které jsou vyrobené z mušlí, vám doslova vyrazí dech.

Pokud se chcete cítit jako princezna, mořská panna nebo prostě nějak vyniknout, tak je pro vás tahle čelenka perfektní. Věřte, že až ji uvidíte, zapomenete na cokoli jiného.

Chelsea přišla s nápadem sama a není to to jediné, co kdy tahle nadaná dívka vytvořila. Co ji však motivovalo, byla její jizva na čele, kterou chtěla nějakým způsobem zakrýt, aby se jí lidé nesmáli.

Jenže ze samotné záliby vznikla umělecká díla, která si kupuje celý svět. Nejdříve navrhovala květinové čelenky, které byly v poslední době velmi oblíbené, ale pak ukázala mušle.

Nejdříve se bála, co na to lidé řeknou, ale poté zjistila, že je chtějí všichni a doslova se vyprodávají. Lidé si je kupují na festivaly, oslavy narozenin, focení atd.

„Hodně si ze mě v dětství stříleli, tak jsem už tenkrát začala dělat vlastní pokrývky hlavy, protože v obchodech se mi žádné nelíbily,“ svěřila se.

„Vždy jsem si přála být jako Ariel. Miluji moře a pláž, proto mě napadlo tvořit s mušlemi,“ dodala.

Čelenky jsou plné třpytek, perel, kamenů, řetízků, mušlí, ale dokonce i krajky. Chelsea prostě kombinuje vše, co se jí dostane pod ruku, a vytváří nádherná, různorodá umělecká díla, která jsou tak trochu s bohémským nádechem.

Pokud si něco takového vezmete, budete se cítit kouzelně a pohádkově. Podívejte se do galerie, jaké skvosty si můžete pořídit, a očarovat své okolí.

Proč se plus size vloggerka obléká do oblečků Disney princezen?

Galerie: Toto je nejkrásnější muž planety