Lana Del Rey míří do Prahy. V dubnu zazpívá v Arše

Hana-Slivova

Čeští fanoušci uvidí naživo další velké jméno. Americká retro zpěvačka Lana Del Rey přijede 13. dubna 2013 v rámci festivalu Electronic Beats do pražského Divadla Archa. Spolu s ní se na akci představí indie-rockový projekt Roosevelt a švédská zpěvačka Karin Park, která má ráda temnou elektroniku. Lístky stojí v předprodeji 350 korun, na místě pak 480 Kč. Web Ticketpro ovšem hlásí po několika hodinách: vyprodáno.

Letošní festival Electronic Beats (jaké to bylo?) nabízí fanouškům jedno z nejaktuálnějších jmen světové popové scény, americkou zpěvačku Lizzy Grant alias Lanu Del Rey.

Dívka, která si libuje v retro světě Nancy Sinatrové, na odiv dává "netradiční" rty, miluje videa v instragramové podobě a dělá reklamu H&M i Jaguáru, bude mít v Česku 13. dubna 2013 premiéru.

Naživo tak uslyšíme hity Video Games, Blue Jeans, National Anthem a další skladby z alb Born to Die (recenze) a Paradise (recenze). Lístky stojí v předprodeji 350 korun, na místě v pokladě Divadla Archa pak 480 korun. Festival začne ve 21:00.

Lanu Del Rey v Arše doplní dva další muzikanti, německý indie producent a DJ Roosevelt (tip na něj dal Joe Goddard z kapely Hot Chip), který kombinuje chill wave, italo disco a pop, a švédská zpěvačka Karin Park. Ta má ráda temné elektro, industriál a gotiku a je majitelkou prestižní ceny Norwegian Grammy.

http://www.youtube.com/watch?v=sPfkmKGOcvs

 

 

 

 

 

 

 

 

Electronic Beats je rozmanitý mezinárodní hudební program společnosti Telekom, který zahrnuje nejrůznější mediální platformy a soustředí se na pořádání hudebních festivalů a klubových akcí napříč velkými evropskými městy. Všechny aktivity se protínají v rámci domovské stánky electronicbeats.net, jež zahrnuje veškeré Informace o umělcích a událostech spojených s Electronic Beats. Tato stránka nabízí také vlastní rádio a televizi se zaměřením na současnou hudbu. Součástí tohoto portfolia je velmi ceněný tištěný hudební časopis Electronic Beats a DVD magazín Slices, oba vycházejí čtvrtletně prostřednictvím vybraných distribučních kanálů. Vstupenky na letošní Electronic Beats jsou za 350 korun k dostání v předprodeji Ticketpra na  http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/tanecni-elektronicka-hudba/1036053-electronic-beats-2013.html a v Divadle Archa, na místě pak za 480 korun.

 

Více informací na:

www.electronicbeats.net

www.electronicbeats.net/electronic-beats-festival-prague-2013

Electronic Beats, 13. 4. 2013, potvrzený program:

Lana Del Rey

Roosevelt

Karin Park

Začátek 21:00

Cena v předprodeji 350 korun, cena na místě 480 korun

Předprodej v síti Ticketpro na http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/tanecni-elektronicka-hudba/1036053-electronic-beats-2013.html a na pokladně Divadla Archa (Na Poříčí 26, Praha 1)

pokladna@divadloarcha.cz, www.ticketpro.cz

EB (EB Radio, EB TV, EB print magazine, Slices DVD)

Kontakt Electronic Beats Public Relations ČR

Klára Mixová

klara.mixova@4press.cz

+420 731 514 462

Martina Reková

martina.rekova@4press.cz

www.4press.cz

Témata:,