Logan: Wolverine stárne a už jen nadává. Ale stejně je sexy

Redakce

Film Logan: Wolverine bude mít oficiální premiéru 2. března 2017. Já jsem ho už viděla a teď vám napíšu, jestli má smysl na něj do kina jít.

Odpověď zní: ANO. To by byl ale dost krátký popis, že? Takže o co že v novém Wolverinovi jde? Příběh si můžete přečíst kdekoli na internetu, ale jde zhruba o to, že Logan se zase propadá sám do sebe, když najednou se v jeho životě objeví malá holčička, co má taky vysouvací drápy. A nejen na rukou… Po ní jde banda, která se ji snaží chytit. A Logan jí samozřejmě pomáhá, aby mohla být volná, takže společně, ještě s Profesorem X, utíkají.

Příběh je dost nudný, respektive žádné extra zvraty v něm nečekejte. Co ale stojí za zmínku, je to, že Logan je extrémně akční film. Oproti ostatním X-menům se zde dočkáte fakt hodně akčních scén, kde nebude o umělou krev a drsné záběry nouze. I bojové scény Laury, dívky, která vysouvá drápy, jsou dost vymakané. To dítě je mrštné jako malá opička!

Dál: tentokrát v X-menech neuvidíte moc sentimentu. Jen pohled na Wolverina je trochu smutný. Je starý, nemocný, unavený a strašně sprostý. První slovo, které ve filmu Hugh Jackman, který ho hraje, řekne, je „fuck“ a v tomto duchu mluví celý film.

Záporáka tam hraje Boyd Holbrook, který mě popravdě moc nebavil. Na jeho místě bych si spíš představovala Ryana Goslinga, ale ten měl asi moc práce s La La Landem a navíc by asi bylo už na světě přegoslingováno. Škoda.

No a co Logan sám? Na něj byl smutný pohled. Sešlý, stárnoucí, zarostlý… Naštěstí na konci si střelil hopsinkovou šťávu do žíly a zase to byl ten starý známý Wolverine. Úplný konec vám spoilerovat nebudu, abyste mohli dělat překvapené. Každopádně rada na závěr: jděte na to, užijte si kino, nudit se nebudete – krev teče proudem a zvuk otří pronikajícího do lebek vám bude v uších znít ještě po cestě z bijáku.

Věční smolaři: 10 herců, kteří už dávno měli dostat Oscara

Jak dopadlo předávání Oscarů? La La Land se Titaniku nevyrovnal