Madonna je v Praze, přiletěla hodinu po půlnoci

Lubos-Prochazka

Královna světového popu Madonna (50) je od noci v Praze. Podle původních zpráv měla na svůj zítřejší koncert přijet z Vídně a hned se do rakouské metropole zase vrátit. Nakonec ale v české metropoli stráví dva dny. Soukromým letadlem přiletěla Madonna z Kodaně do Prahy hodinu po dnešní půlnoci.

Americká popová zpěvačka Madonna dorazila na místo činu: do Prahy.
Na přistávací ploše ruzyňského letiště čekaly na popovou ikonu dvě černé limuzíny Audi a dodávka. S cenným nákladem pak ihned vyrazily do luxusního pětihvězdičkového hotelu Mandarin Oriental na Malé Straně, kde se Madonna s doprovodem ubytovala. Na letišti i před hotelem na zpěvačku čekali novináři a fotoreportéři, kolem hotelu hlídkovali policisté a strážníci. U hotelu byly dokonce dvě Madonniny fanynky. Podle Petra Nováka z agentury Live Nation, která koncert královny popu v Praze pořádá, se dá předpokládat, že si Madonna zastávku v Praze užije a projde se i ulicemi města. Server deníku Aha! přinesl přes den fotografie Madonny, jak si dává na terase hotelu šálek kávy, vedle ní stojí zpěvaččin syn Rocco. Pro něj dnes údajně zpěvačka pořádá oslavu jeho devátých narozenin. Párty by se měla konat v Trojském zámečku, což nepřímo potvrdili jeho zaměstnanci a také šéf Live Nation Robert Porkert.

Koncert v rámci Sticky & Sweet tour má zpěvačka až zítra v přírodním amfiteátru na Chodově. Koule.cz ho pro vás bude on-line sledovat.

Témata: