Marvel vládne! 6 komiksových novinek, jejichž premiéru v roce 2017 nesmíte prošvihnout

Redakce

Když společnost Marvel před několika lety doslova vstala z mrtvých a rozjela mašinérii veleúspěšných komiksových blockbusterů, nikdo to nečekal. Rozjetý vlak už se ale nedá nastavit a premiéry dalších a dalších jejich filmů a seriálů jsou naplánovány na několik let dopředu. Co si nesmíte nechat ujít letos?

  1. Strážci galaxie vol. 2
    Premiéra: 5.
    května
    Chris Pratt začínal jako obtloustlý trumbera ze sitcomu, dnes je z něj namakaný akční hrdina se smyslem pro humor a my ho nemůžeme milovat víc! První díl Strážců galaxie byl svižný, vtipný a měl geniální soundtrack. Od dvojky očekáváme dvojnásobek všeho, co měla jednička – a mnohem víc!
  2. Spider-Man: Homecoming
    Premiéra: 7. července
    Spider-Mana už ztvárnili Tobey Maguire a Andrew Garfield, teď ho hraje mladičký Tom Holland. Jeho malou ochutnávku jsme dostali v posledním díle Captain America, kde se ukázal jako odvážný, leč ještě nezkušený superhrdina. Ve svém vlastním snímku určitě ukáže, co v něm je.

  3. Thor: Ragnarok
    Premiéra: 27. října
    Již třetí díl ze série o severském bohu s kladivem a tváří Chrise Hemswortha postaví hlavnímu hrdinovi do cesty válečnici Helu (Cate Balnchett) i bývalého spojence Hulka (Mark Ruffalo). Nás ale hlavně zajímá, jestli tam bude hodně Lokiho…
  4. Iron Fist
    Premiéra: březen
    Třináctidílný seriál o marvelovském hrdinovi Dannym Randovi, který si říká Iron Fist – a jako ten ovládá bojová umění a má i nadpřirozené schopnosti – chystá televize Netflix. Je to už čtvrtý a poslední z řady seriálů o jednotlivých postavách, které vedou ke crossover minisérii The Defenders…
  5. The Defenders
    Premiéra: zatím neupřesněno
    Iron Fist, Daredevil, Jessica Jones a Luke Cage, to všechno jsou hrdinové Marvelu, kteří již dostali vlastní prostory na televizních obrazovkách a nyní se sejdou v partě Defenders ve společné, osmidílné sérii. Tohle už je velká chuťovka pro pravověrné fanoušky, ale určitě bude stát za to.
  6. The Punisher
    Premiéra: zatím neupřesněno

    Poslední marvelovskou novinkou letošního roku je vlastní televizní série pro zvláštního agenta Franka Castla aka nelítostného mstitele Punishera. Ten už se dočkal počítačové hry i několika filmů, které byly přijaty neslavně. Snad Frankovi tahle sérka vyspraví reputaci.

Podívaná jen pro otrlé: 5 hororů tak nechutných, že lidé odchází z kina

Marvel natočí film s černošským superhrdinou!