Michaela hejtuje: Co muži nikdy nepochopí aneb těžký život s PMS

Redakce

Premenstruační syndrom. Některá žena ho má silnější, jiná slabší, nebo si troufá tvrdit, že ho nemá vůbec. Která ho ale zažila, ví, jaké je to peklo. A nejen pro ni.

Společné bydlení s partnerem má mnoho úskalí. Jedním z nich je i přežití menstruace – pokud se samozřejmě jedná o pár muž-žena nebo žena-žena. Není to lehké ani pro jednoho z dvojice. Ale co je mnohem horší, je PMS.

Když to holku chytne silně, nastane peklo na zemi. Pro oba. A mě docela štve, že si muži neuvědomují, do čeho jdou. Asi si řeknou, že musí přestát tu menstruaci. Ale přemýšlí vůbec o tom, co se děje s jejich holkou před menstruací?! Silně o tom pochybuju. Jinak by se nemohly dít věci, které se dějí.

Nedávno jsem svého kluka upozornila, že nás to oba čeká a ať si na mě dává bacha. Doporučila jsem mu, aby se ode mě držel dál. Jenže co se nestalo. Má svoji hlavu a asi se rozhodl, že mě podpoří tím, že si mě bude všímat. Ó, to byla velká, velká chyba!

Během víkendu jsem ho seřvala tolikrát, že to ani jeden nespočítáme. Mohl samozřejmě úplně za všechno a já si nemohla pomoct, ale stala se ze mě lítá saň. A furt si nechtěl nechat vysvětlit, že na mě NEMÁ mluvit.

Litujete ho? Já ani ne. Dostal upozornění pár dní předem. A neuposlechl dobře míněných rad (Fakt mě nech bejt!). Takže doporučuju všem klukům – když vám holka řekne, že to na ni jde, kliďte se jí z cesty. V zájmu svého i jejího života.

Holčičí jsou smradlavější, ale zdravější! 10 zajímavostí o lidských prdech

Zabijácká móda: 6 trendy kousků, co máte určitě ve skříni a přitom škodí vašemu zdraví