Michaela hejtuje: Co nesnáším na mužích, když jim je 20, 30, 40 nebo 50 let

Redakce

Každý věk má nějaké klady a zápory. Když je vám dvacet, všechno máte u zadku, jen samá párty a nic neřešíte. Ve třiceti už třeba pomýšlíte na založení rodiny, ve čtyřiceti už ji máte a jste vyklidnění, no a v padesáti pořizujete chalupu a už jste úplně někde jinde. To si myslím, že jsem popsala tak obecně, co se s námi, lidmi, děje v průběhu času. V dnešním hejtu se zabývám tím, co je specifické pro chlapy, když je jim 20, 30, 40 nebo 50 let. Čím mě dokážou vytočit?

Dvacetiletí cápci jsou vlastně boží. Jen chlastají, střihnou, co má dvě oči a dvě prsa a neuteče, nemají peníze, protože ještě studují, a většinou se chovají jako mistři světa. Nezní to úžasně? Nezní no, jsou na pěst. Na druhou stranu v posteli vydrží hodiny…

Když je chlapovi třicet, už se s ním dá celkem rozumně komunikovat. Rodinu ještě nechce, ale nevadí. Blbé ale je, že paří stejně jako ve dvaceti, jen ho to stojí víc peněz, jelikož pije Ballantinku místo vína s colou, a kocoviny jsou mnohem horší, takže po chlastačce jen leží, vzdychá a komanduje vás, abyste mu uvařila vývar. A to nechceš. Navíc kvůli těm drahým pitkám stále nemá prachy. Co se týká v sexu, rádi zkouší nové věci, což taky není pro každého, že.

Čtyřicátníci jsou podle mě nejlepší. Kalby už nezvládají, maximálně jednou za čas, takže se nemusíte bát, že by byl furt v tahu. Na druhou stranu už má ale své koníčky, zajetý systém života a má rád svůj klid a do toho konceptu se ne vždy hodíte. Taky s nimi kvůli tomu, že už nikam moc nechodí, není moc zábava. Takže celkem nůďo doma. Další věc, která mě na čtyřicátníkovi dokáže vytočit, je marná snaha mě stále něco učit – protože to samozřejmě ví líp, grrr. Ale sex? Boží! Ví, co, kam, kdy a proč.

No a padesátníci, to je kapitola sama pro sebe. Ti už se z domova prakticky nehnou. Opovrhují mladšími týpky, žárlí, když se bavíte s jiným mužem, a snaží se vás oblbovat historkami, které za život nastřádali. Nuuuuuuuuda! O sexu se asi ani nemá smysl bavit, jelikož můžou maximálně dvakrát týdně, a to jen v ty liché…

Michaela hejtuje těchto 10 nejhorších výmluv záletníků

Michaela hejtuje: Kecy, které vám řekne kluk, když ho přitlačíte ke zdi