Michaela hejtuje: Čtením o fitness proměnách ze sebe modelku neuděláte

Redakce

Všimli jste si, jak se v poslední době internet hemží fitness proměnami? Tady malé zamyšlení...

Na internetu stále dokola kolují fotky lidí, kterým se podařilo zhubnout. A nejen to. Jsou to takoví noví bozi. Lidi je obdivují a píšou jim, jak proboha dokázali tak zhubnout?! Ti, kterým se proměna podařila, si pak zakládají blogy a Instagramy, protože dotazů jejich obdivovatelů je moc, a tam radí, jak zařídit, abyste byli tak svěží a fit jako oni.

Ušetřím vám mnoho času, když vám prozradím jednu věc. Víte, jak se těm lidem podařilo zhubnout? NEŽRALI A MAKALI! To je převratná novinka, co? Jestli si myslíte, že si z vás dělám srandu, tak vás zklamu. Nic víc ani nic míň za fitness proměnami fakt není.

Mně samotné se podařilo kdysi nabrat deset kilogramů (strašně jsem jedla a jen se válela) a pak jsem je horko těžko dávala dolů. Ale podařilo se mi to. A stálo mě to fakt velké úsilí.

Takže jestli si myslíte, že čtením příběhů o fitness proměnách ze sebe uděláte modelku, jste na omylu. Připravte se na to, že budete dřít hodiny denně, překopete jídelníček ke zdravější variantě a nebudete pít alkohol. Je to pro vás možná šok, ale ono to vážně jinak nejde. Ležením na gauči, pojídáním pizzy a lajkováním fitnessek vysněný zadek fakt mít nebudete.

Fitnessky před a po tak trochu jinak: Jak vypadají sport girls, když nezatahují břicho?

Toto s vámi udělá hubnutí: Žena má kvůli vytahané kůži tělo jako stoletá babička