Muži nesnáší „princezny“ a prozradili, jaké věci jsou pro ně varování. Děláte jich víc, než si myslíte

Redakce

Myslíte si, že muži doma chtějí mít hlavně vždy perfektně upravenou kočku? Tak to se pletete. Tzv. typ "princezna" je to, co chlapy, alespoň ty normální, nejvíc děsí. Tady je několik věcí, které muži berou jako varovná znamení, že právě na takovou aristokratku narazili. Neděláte něco z toho také?

  1. Vyžaduje dárky
    „Jednou jsem chodil s holkou, viděli jsme se asi čtyřikrát, a ona se mě, fakt nekecám, zeptala, kdy jí začnu kupovat dárky. Vypakoval jsem ji z auta a nechal ji domu dojít pěšky,“ svěřil se jeden uživatel Redditu se svou zkušeností. Takže takhle určitě ne, dámy.
  2. Nutí ho za všechno platit, i když sama má dobrou práci
    Samozřejmě i ta bez práce by neměla placení pokládat za samozřejmost. Když ale muž natrefí na holku, která automaticky počítá s tím, že jí všechno zaplatí, a to bez ohledu na jeho finanční situaci, může se ta dívka spolehnout, že dostane velmi brzo kopačky.
  3. Je majetnická
    A také žárlivá. Jiný uživatel Redditu se totiž svěřil, že má raději jen samé mužské kamarády, protože kvůli těm holčičím jeho stále ještě současná partnerka dělá neuvěřitelné hysterické scény.
  4. Nenechá se vidět bez make upu
    A to ani ráno, kdy vstane raději o něco dřív, aby se alespoň trochu přepudrovala. Tohle fakt není přitažlivé.
  5. Fotí si příliš mnoho selfíček
    Může se vám to zdát jako malichernost, ale kdyby váš přítel přidával pětkrát denně v podstatě tu samou fotku sebe sama na sociální sítě, asi byste ho měly za blázna. Nebo za gaye – a ani ti to nedělají.
  6. Miluje Kardashianky
    Nebo jakékoliv jiné celebrity, které jsou „výjimečné“ jen tím, že jsou slavné. Že se občas mrknete na nějakou tu reality show, nevadí, snažit se ale v jedné přímo žít, to je trapas.
  7. Je to tatínkova holčička
    Že holce její táta občas doma s něčím pomůže, je naprosto v pořádku. Pokud ho ale holka automaticky staví do role alfa samce, nemůže se divit, že ten „poražený“ si začne hledat novou samičku.
  8. Očekává, že jí tatínka nahradí
    A další příhoda z Redditu. „Zcela vážně se mě zeptala, jestli bych nemohl splatit dluh, co má na kreditce. Ty nechceš být můj sugar daddy? Ptala se udiveně, když jsem řekl, že to tedy rozhodně ne. A to byl konec vztahu.“ Nikdo nechce nesamostatnou buchtu, o kterou se musí pořád starat.
  9. Její rodiče mají šílené požadavky
    Je jasné, že taková nafintěná princezna nevznikne jen tak. Kořeny to má samozřejmě ve výchově. Pokud si během stále častějších návštěv jejích rodičů muž začne všímat, že se jim nelíbí jeho práce, nebo mají narážky na jeho vzhled či váhu, bere rychle do zaječích. Leda by se ho ta slečna zastala. Ale to se v takových rodinách moc nestává.
  10. Chodí všude pozdě a neřeší to
    Teď nemáme na mysli roztržité cácorky, které si neumí zorganizvoat čas a dávají vědět, že se opozdí. Myslíme slečinky, které dorazí klidně o půl hodiny později a tváří se, že se kvůli nim celý svět zastaví a počká. „Princezny nikdy nechodí pozdě, hihi, to jen všichni ostatní přišli brzo,“ říká možná taková dámička. Hm, how about no?

8 sexuálních poloh v autě, ze kterých budete hotoví během několika minut

6 zásadních věcí o sexu a ženském orgasmu, které muži pořád odmítají chápat