Na jaké animáky se můžeme těšit v roce 2016?

Redakce

V tomto roce se můžeme těšit na skvělé animované filmy, kde se nám vrátí naše oblíbená zvířátka či hrdinové. Jaké to jsou?

Hledá se Dory – Pokračování velmi oblíbené pohádky od Pixaru je tu. Tentokrát to bude o zapomnětlivé Dory, která se ztratí v oceánu. Pátrá totiž po své minulosti, na kterou si vzpomněla.

ZOOTOPIA – Zootopia se dívá na svět trochu jinýma očima, které vnímají zvířata jako plnohodnotnou součást společnosti. Zvířata totiž nahradila lidi a jejich charakteristické rysy se staly v novém světě jejich součástí. Nabušená zvířátka pracují na policii, lenochodi dělají na úřadě…

Angry Birds ve filmu – Konečně se dočkáme i filmu! Ten nás zavede na ostrov, kde žijí nelétaví ptáci, kteří žijí šťastným životem. Tedy až na pár výjimek. Je zde trojice neoblíbených outsiderů. Ruďák, Žluťas a Bombas. Na ostrov dorazí záhadná zelená prasata a trojice kamarádů se snaží zachránit ostatní.

Doba Ledová: Mamutí drcnutí – Jupí. Oblíbená série ještě nemá konec. Děj začíná opět snahou veverky získat nepolapitelný žalud. Bohužel se dostane mimo Zem, kde způsobí sérii kosmických událostí a ohrozí planetu. Jak to skončí?

Moana – Na přelomu letopočtu, uprostřed Tichého oceánu, žije Moana Waialiki. Krásná a nadšená navigátorka a jediná dcera domorodého náčelníka. Vydává se na cestu za dobrodružstvím po různých ostrovech. Jak dopadne její cesta?

Kung Fu Panda 3 – Hlavní hrdina Po konečně najde svého otce., který mu prozradí existenci skryté vesnice plné pand. Zde objeví velkou komunitu svého druhu, do které se chce úspěšně zařadit. Začíná tedy nový život plný zábavy a dobrodružství.

Top 7 filmů, které si nesmíte v roce 2016 nechat ujít

České filmové novinky pro rok 2016 aneb tohle nás čeká v kinech

Témata:,