Největší události, které přinesl rok 2016 ve světě celebrit – díl 2.

Redakce

Uplynulý rok nebyl jednoduchý pro nikoho z nás a vystavil nás spoustě životních zkoušek. A nešetřil ani hvězdy hollywoodského nebe. Přinesl jim rozvody, nečekaná úmrtí, přepadení, drsné hádky, ale na druhou stranu i nové románky a pár dobrých zpráv. Shrnuli jsme pro vás to nejzásadnější.

  • David Bowie prohrál boj s rakovinou. Rok 2016 byl k hudebnímu světu dost krutý a kosil ty největší talenty. Hned v lednu si posvítil na hudebního chameleona Davida Bowieho. To, že již 18 měsíců bojoval s rakovinou, před veřejností tajil, takže jeho smrt byla šokem. Jeho poslední album Blackstar vyšlo jen dva dny před jeho smrtí. Bowie byl desítky let šťastně ženatý se supermodelkou Iman.
  • Taylor Swift se dala dohromady s Tomem Hiddlestonem (a zase se rozešli). Dva dny po jejím rozchodu s DJem Calvinem Harrisem přistihli fotografové mladou zpěvačku, jak se líbá s charismatickým britským hercem Tomem Hiddlestonem. Už v květnu spolu odvážně tančili na gala plese Metropolitního muzea umění v NY. Románek vydržel celé léto, kdy poblázněný Hiddleston dokonce nosil tričko s nápisem I (srdíčko) T.S. Zdálo se, že je to vážné, když Taylor Toma dokonce představila svým rodičům, ale romance vydržela jen tři měsíce. Říkají ale, že zůstali stále přáteli.
  • Janet Jackson poprvé otěhotněla. V 50 letech! Sestra krále popu a nadaná zpěvačka oznámila v dubnu, že se svým manželem, katarským miliardářem Wissamem, plánují rodinu. Lidé vrtěli hlavou, poukazujíc na zpěvaččin pokročilý věk, ale v září už ji fotografové nachytali, jak nakupuje dětský nábytek, O měsíc později pak v magazínu People potvrdila, že je těhotná, a nechala se nafotit s rýsujícím se bříškem. Držíme palce, ať všechno dobře dopadne!
  • Princ Harry si našel holku, a je to americká herečka. Hvězda seriálu Suits, mladá herečka Meghan Markle, má našlápnuto k tomu stát se princeznou. Nebo tedy minimálně k tomu stát se vyvolenou britského prince Harryho. Pár svou lásku zkoušel tajit, ale média nedala herečce pokoj, takže Harry vystoupil s oficiálním prohlášením, že jsou opravdu spolu, a požádal média o to, aby jeho milou nechali být. Meghan už se seznámila i s královskou rodinou. Že by byla na obzoru další královská svatba?
  • Orlando Bloom si vyrazil na rande s Katy Perry a byl při tom nahý. Herec a zpěvačka se dali dohromady v lednu na afterparty po předávání Zlatých glóbů a začali vesele randit. Fotografové je načapali v Disneylandu, na festivalu Coachella, na prestižním plese Metropolitního muzea a nakonec i v Sardinii, kde Orlando vzal Kate na projížďku loďkou a pádloval tak, jak ho pánbůh stvořil. Téhle ztřeštěné dvojce fandíme!

Nevíte co na Silvestra? Nalákává vás exotika? 4 TIPY

8 věcí, které nedělejte na Silvestra: Neberete drogy, nesexujte a nezvracejte na šéfa