Nostalgická chvilka: Sraz herců z Buffy, přemožitelky upírů po 20 letech. FOTO uvnitř

Redakce

V seriálu sice proti upírům bojovali, podle těchto fotek to ale vypadá, že krev nasávající a hlavně věčně mladí noční tvorové jsou spíš z nich. Kompletní parta herců z Buffy, přemožitelky upírů vůbec nezestárla a sešla se u příležitosti 20. výročí kultovního seriálu, který, klidně to přiznáme, jsme totálně zbožňovali.

Tak tohle je vážně doják! Na výroční setkání si čas udělali zkrátka úplně všichni: Sarah Michelle Gellar jako Buffy je základ, byly tu ale i její dvě upírské lásky Angel (David Boreanaz) a Spike (James Marsters), který už nenosí své poznávací znamení – platinově blond vlasy.

Dorazila i Buffyina věrná parta – Xander (Nicholas Brendon) a Anya (Emma Caulfield), čarodějky Willow (Alyson Hannigan) a Tara (Amber Benson), vlkodlak Oz (Seth Green) a polepšená mrcha Cordelia (Charisma Carpenter).

A focení se samozřejmě zúčastnily i Michelle Trachtenberg coby Buffyina sestra Dawn a Kristine Sutherland jako matka přemožitelského rodu Joyce. Jediný, kdo chyběl – a je to s podivem, když šlo o tak zásadní postavu – je herec Anthony Head, který ztvárnil Buffyina pozorovatele a učitele.

Fotografie najdete v galerii, kapesník už si musíte podat sami.

Magické setkání po letech: Úlisní Malfoyovi si užívali v potterovském zábavním parku

Dojemné setkání sourozenců Weasleyových: Ron a Ginny se potkali na premiéře