Příběhy tatéra celebrit o jejich tetování: Co vykéroval Ritě Oře a kam? GALERIE

Redakce

Tatér Bang Bang potetoval několik celebrit a prozradil, jaké to jsou a co jim dělal. Budete v šoku?

Keith „Bang Bang“ není jen tatér celebrit, je to i jejich přítel. Za každým jeho tetováním je skvělý příběh. O nich napsal dokonce knihu, kde vypráví své nejbláznivější zkušenosti se svými klienty, jako je třeba Justin Bieber a další. Pojďme se na ně podívat.

Kylie Jenner – Bang Bang, tetoval Kylie, ale nechtěl prozradit, co jí vykéroval. Řekl jen to, že mu na oplátku udělala také tetování a byl dojatý z toho, jak byla v klidu. Odvedla prý skvělou práci.

Justin Bieber – Tetovací studio v soukromém letadle. Ano, přesně takhle probíhala práce na Justinovi. Během této srandy kouřili i trávu a chudáci piloti museli mít nasazené kyslíkové masky. To je blázinec.

Selena Gomez – Tajné tetování, které nikdy neprozradil. Copak to asi bude? Justin Bieber?

Rita Ora – Tetoval ji nahou, ale prý se udržel. Vždyť kůže je jeho práce.

Demi Lovato – Když šla Demi na tetování, musel uklidit všechen alkohol a drogy, prý je na to velmi háklivá.

Rihanna – Po rozchodu s Chrisem Brownem se RiRi ukryla do soukromí. Požádala Bang Banga, aby jí vytetoval malou zbraň na hrudník. Fotografii zveřejnil na MySPace a to neměl. Najednou ho začali všichni bombardovat s tím, že chtějí vědět, jak na tom je.

Cara Delevingne – Díky tetování lva na prstě, které Care udělal, mu stoupl počet fanoušků na Instagramu a dostal skvělé nabídky na práci. Původně to mělo být pouze písmo, ale nakonec ji přesvědčil k portrétu.

Tetování inspirovaná knihami: Harry Potter je samozřejmě nejvíc boží!

Zavrhujete tetování? Tyto fotky možná změní váš názor