Recenze: Kapela Rybičky48 přivedla Karlovy Vary do varu

Redakce

Při příchodu do prostor Lidového domu v Karlových Varech jsem si nepřipadala, že jsem nepřišla na koncert, ale spíše na výprodej levného textilu. To se ale krátce na to změnilo a s přicházejícími dalšími fanoušky a ztlumením osvětlení již atmosféra nepůsobila jako bazarový výprodej oblečení, ale byla zcela koncertní.

Předkapela Imodium vzhledem ke svému vtipně zvolenému názvu na mě vůbec nepůsobila dojmem, že bych se měla odebrat na toalety, ale náladu jen podpořila a na vystoupení Rybiček48 jsme se těšili ještě o něco víc. I přesto, že hlavní zpěvák a frontman kapely Kuba Ryba vypadal dost nemocně, tak se jednalo, jak je u Rybiček zvykem, o parádní koncert se vším všudy.

Svoji nemoc se v průběhu koncertu snažil vypudit různými způsoby. Myslím, že fanoušci ocenili, že vystoupil, i když mu nebylo úplně nejlépe… A zazněl i vtip, že nejsou Bílá, aby rušili koncert kvůli nemoci, protože ryba dokud nelekne, tak je pořád schopna skvělého výkonu…

Během večera jsme slyšeli všechny top songy, tradičně největší aplaus sklidili za Léto, Slibuju, že už nebudu pít a Zamilovaný, nešťastná. Co si budeme povídat, mnoho z nás se v tom našlo a zavzpomínalo… S avízovaným hostem Pekařem si zazpívali i Boha a Chtěl jsem Ti říct…

Jako poslední písnička zazněla verze Knockin‘ on Heaven’s Door, na kterou Rybičky48 pozvali i předkapelu Imodium. Z koncertu jsme odjížděli spokojeni. Už se těšíme na příště!

Grammy 2017: Hudební ceny ovládla Adele, jeden gramofon rozlomila a rozplakala Beyoncé

Hrdá matka Beyoncé zveřejnila těhotenské fotky: Vypadá na nich jako Venuše!

Témata: