Rihanna: Ráda dostávám naplácáno

matoush

Náš čtvrteční Šrumec v šoubizu vám tentokrát přináší lehce lechtivou zpověď barbadoské zpěvačky Rihanny. Nedávno vyvolala řadu rozporuplných reakcí songem S&M, nyní dokazuje, že v písni nelhala; sadomasochistické hrátky jsou jí prý vlastní.

Před dvěma lety plnily stránky novin a internetu zprávy o tom, jak Rihannu zbil její tehdejší partner, zpěvák ChrisBrown. I o tomto bolestném období zpěvačka otevřeně mluví v rozhovoru pro aktuální číslo magazínu Rolling Stone.
Rihanna na obálce aktuálního Rolling StonuZároveň ale dodává, že trocha násilí jí nevadí. Tedy – pokud jde o úplné soukromí. “Být v posteli submisivní je opravdu zábava,” prohlásila v interview. “Líbí se mi být malinkou holkou pro nějakého týpka, který si s vámi může dělat, cokoli chce."

Rihanna natočila před několika měsíci kontroverzní (a jak nyní víme, tak částečně autobiografický) klip k písničce S&M. Video, ve kterém napodobuje soulož s nafukovacím panákem nebo na vodítku venčí bulvárního bloggera Pereze Hiltona, dokonce v několika zemích úplně zakázali.

Jak se ale zdá, klip je jenom slabým odvarem toho, co se odehrává ve zpěvaččině skutečné ložnici. “Ráda dostávám naplácáno,” prohlásila Rihanna. “Nebo nechat se svázat, to mě taky baví.”

Pokud tohle nebylo hodně dobře promyšlené PR, je to mnohem víc, než jsme chtěli vědět. 

Lily Allen prý na svou svatbu přijede v traktoru
Ale pojďme dál. Britská zpěvačka Lily Allen měla vždy slabost pro venkovský život. Fušuje do country, v jejích klipech se prohánějí slepice, utratila přes tři miliony liber za venkovské sídlo a teď chce rurálně oslavit i vlastní svatbu.

Lily a klip, ve kterém se prohánějí slepice. It´s Not Fair.

http://www.youtube.com/watch?v=fUYaosyR4bE

V úterý rozeslala svatební oznámení, na kterých z traktoru oznamuje, že se snoubencem Samem Cooperem vstoupí do manželství 11. června 2011. Podle deníku The Sun je pravděpodobné, že na traktoru dorazí i na svůj velký den.

Dobře, The Sun není právě věrohodný, ale kdyby náhodou, tak Lily má vážně styl.

Témata: