Rio 2016: Sexy sportovkyně, které vás zvednou ze židle – část 1.

Redakce

Olympijské hry 2016 se konají v brazilském Rio de Janeiru. Světová akce je plná sportu, svalů a sexy žen. Nenechte si ujít olympijské kočky. Možná si myslíte, že sportovkyně jsou spíše svalnaté, než sexy. Představte si ale, že mohou být obojí. Tyhle krásky jsou toho důkazem.

Jacqueline Carvalho – brazilská volejbalistka. Jaqueline Maria Pereira de Carvalho Endres se narodila 31. prosince roku 1983. Dvaatřicetiletá kočka hraje volejbal. Patří do brazilského národního týmu. Nejen, že je krásná brunetka dvojnásobnou olympijskou vítězkou z Pekingu 2008 a Londýna 2012, ale také je zatraceně sexy!

Serena Williams – americká tenistka. Kdo by neznal Serenu Williams? Narodila se 26. září roku 1981. Tahle čokoládová kráska je jednou z nejlepších hráček tenisu na světě. Sereniny tvary lákají nejednoho muže. I vás? 

Aly Raisman – americká gymnastka. Alexandra Rose Raisman se narodila 25. května 1994. Věnuje se sportovní gymnastice. Aly je ještě velmi mladá a na svůj věk hodně úspěšná. Několikanásobná olympijská vítězka byla v roce 2012 kapitánkou ženského gymnastického družstva na letních olympijských hrách v Londýně. Dvaadcetiletá brunetka vlastní perfektní figuru, kterou jí může leckdo závidět.

Ellen Hoog – nizozemská hráčka pozemního hokeje. Nizozemská kráska narozená 26. března 1986 se věnuje hokeji. Ellen je členkou národního nizozemského týmu. Dvakrát už vyhrála na olympiádě zlato. Blondýnka je nejen nadaná, ale také velmi krásná. Byla by škoda, kdybyste si ji na OH nechali ujít.

Natasha Hastings – americká sprinterka. Čokoládová americká atletka se narodila 23. července 1986. Natasha se věnuje sprintům a musíme říct, že se jí velmi daří. Navíc je moc krásná. Posuďte sami.

Nazí sportovci: Mrkněte se na ta těla!

6 nejlepších pole dance fitness hvězd, které můžete sledovat na Instagramu. Ty vás dostanou!