Rosák džudista a usměvavá Borhyová aneb Když moderátoři zpívají

matoush

Oblíbený televizní moderátor Aleš Háma vydává první desku Plesová sezóna (na recenzi se těšte v pátek). Protože je to v aktuálním světě české popmusic ojedinělá událost, zapátrali jsme v archivech po pěveckých vystoupeních dalších známých moderátorů. Posuďte sami, komu to jde nejlépe.

Jan Rosák pro želvy Ninja

začneme těžkým kalibrem. Hvězda pořadů Videostop a Riskuj!, moderátor a herec Jan Rosák, natočil spolu s Leškem Semelkou, Stanislavem Hložkem nebo Hanou Zagorovou desku věnovanou animovanému seriálu Želvy Ninja.
“Písničky o vašich přátelích Donatellovi, Michelangelovi, Rafaelovi a Leonardovi", jak se deska jmenuje, jsou kompilací mnoha pozoruhodných hitů, z nichž jsme pro vás vybrali ten s názvem Bojové umění. Nejde jen o inovativní hudbu, ale i o obdivuhodný text. "Bojové umění, tátové to ocení," no ne?

http://www.youtube.com/watch?v=RUiLYcLMUBo

Lucie Borhyová si plní sny se Štefanem Margitou

Druhý příspěvek je možná nejkrásnější na pohled, po hudební stránce ho však hodnotíme jako bezkonkurenčně nejslabší. Vnadami obdařená zprávařka Novy Lucie Borhyová si v rámci oslav patnáctého výročí vysílání televize splnila sen a zazpívala si s operním pěvcem Štefanem Margitou.

Jakkoli je Lucie blonďatá, usměvavá a má intenzivně ženské křivky (a mohlo by se tedy zdát, že ji naše bulvární okénko bude milovat), zpívá hluboko pod námi tolerovaným standartem. Že se představila na playback, to bychom jí možná ještě odpustili. Její hlasové dispozice jsou ale i nás příliš. A to píšeme i o Paris Hilton!

http://www.youtube.com/watch?v=TLYx_NKU0QE

Rapující Pavel Zuna

Pokud se chce Lucie Borhyová podívat, jak se zpívá bez hlasu, mohla by se přiučit u svého moderátorského kolegy Pava Zuny. Ten v roce 2001 nazpíval s Hanou Zagorovou píseň Mys dobrých nadějí. Udělal to, co moderátoři umí nejlíp – mluvil. Pravda, hitparádová vypalovačka to není, ale jako česká varianta popšansonu… Proč ne.

http://www.youtube.com/watch?v=NqWjVbGDUIU

Nicole Lenertová skotačí na podpatcích

Pamatujete si na Nicole Lenertovou, dívku, která vyhrála Miss severní Čechy, chodila s Jaromírem Jágrem, na Nově moderovala sportovní zprávy a jednoho dne zmizela do Ameriky? Náhradní mediální kariéru si pak začala budovat ve světě pop music.

Tady je Nicole třicet let, v očích má tisíc ďáblů a na pódiu skotačí spolu s Robertem N z

jako puberťačka. Do nováckého pořadu Ať žije Valentýn ideální. Jak to asi s tím Robertovým prázdným bytem dopadne?

Témata: