Sexuální lekce: 6 peprných věcí, které mohou dělat ženy během orálního sexu s rukama

Redakce

Většina z nás si nedokáže představit milostné hrátky bez orálního sexu. Není divu. Je to příjemné pro obě pohlaví. My se dneska budeme věnovat tomu, co dělat s rukama během ústního uspokojení muže. Ruční stimulace je skvělým doplňkem orálního sexu a zesiluje jeho potěšení.

  1. Hlouběji. Mnoho žen trpí dávivým reflexem, což je naprosto přirozená záležitost. To neznamená, že muži nemůžete dát pocit, že ho máte v puse celého. Dejte si na ruce kokosový olej. Zasuňte penis do úst a těsně pod něj ho chytněte rukou. Díky vlhkosti oleje muž pociťuje, jako by byl ve vašich ústech, což je pro něj maximální potěšení.
  2. Nasaďte mu prsten. Samozřejmě obrazně. Tento trik spočívá v tom, že kolem základny penisu omotáte prsty a budete je pevně držet. K tomu olizujte špičku žaludu a uvidíte, jak bude skučet slastí.
  3. Nezapomínejte na ty věci dole. Nezapomeňte na to, že penis není jediným hot bodem, který muže vzrušuje. Během orálního sexu použijte ruce a jemně masírujte jeho varlata. Klidně za ně i trochu tahejte. Čím více budete pohyby střídat a mixovat, tím víc bude váš drahý v rauši.
  4. Masírujte mu vnitřní stranu stehen. Jedna z dalších erotogenních zón muže, na kterou je dobré brát ohled a věnovat se jí… Otestujte různé úrovně tlaku, abyste poznali jeho reakci.
  5. Nezapomínejte na jeho zadek. Víte, čeho se muži nedokáží nabažit? Stimulace řitního otvoru. Je to pro ně něco nadpozemského. Během orálního sexu tedy nechte sklouznout malíček či jiný prst dolů, nejdříve se však zeptejte, jestli můžete prst zasunout dovnitř nebo ho dráždit jen na povrchu. Tohle je jedna z nejvíce erotogenních zón u mužů. Prostata je v podstatě bod G u muže. Pěkně si s ní pohrajte.
  6. Sdílejte lásku. Během uspokojení muže si můžete hrát i sama se sebou. Použijte třeba vibrátor nebo se hlaďte, prostě dělejte cokoli, co je vám příjemné.

4 filmy, ve kterých jsou nejžhavější erotické scény

Filmy, ve kterých proběhl skutečný sex (a nemyslíme porna)