Sexy Beyoncé přijíždí poprvé do Prahy

Lubos-Prochazka

Do Prahy vůbec poprvé míří nejzářivější hvězda současného R’n’B. Herečku a zpěvačku Beyoncé bude ve čtvrtek 30. dubna hostit vysočanská O2 arena, místo české části jejího turné I am... Na fanoušky čeká v největší pražské hale supermoderní high-tech koncertní scéna. Těšit se ale hlavně můžou na největší hity Beyoncé, včetně těch z těch poslední desky I am... Sasha Fierce.

Beyoncé, sedmadvacetiletá rodačka z Texasu, k nám dorazí v rámci evropské části turné, které začíná 26. dubna v chorvatském Záhřebu a skončí 31. května v severoirském Belfastu. Poté se šňůra přesune do Asie, Afriky a Austrálie. Na přípravě celé show se zpěvačkou spolupracuje i světoznámý módní návrhář a filmový režisér Thierry Mugler, jenž má v roli kreativního konzultanta na starosti i choreografii koncertů a návrh všech kostýmů a scény.
Naposledy se Beyoncé blýskla na letošním předávání Oscarů v Los Angeles. Během galavečera si s jeho moderátorem, australským hercem Hughem Jackmanem, zazpívala slavné muzikálové melodie.

http://www.youtube.com/watch?v=2WvJa2ZxFco

Beyoncé, celým jménem Beyoncé Giselle Knowles, se zviditelnila na konci devadesátých let účinkováním v dívčí kapele Destiny’s Child. V roce 2003 vydala úspěšné sólové album Dangerously in Love, se kterým získala hned pět cen Grammy a jednu Brit Award. Její samostatná kariéra se po rozpadu Destiny’s Child v roce 2005 ovšem rozvíjela úspěšně, v roce 2006 totiž vydala neméně úspěšné album B’Day. Loni v listopadu pak vyšla zatím poslední zpěvaččina deska I am … Sasha Fierce. Ta obsahuje i aktuální megahity If I Were a Boy a Single Ladies. Beyoncé je také úspěšnou herečkou. Zazářila například jako Deena Jones v oscarovém filmu Dreamgirls.

Beyoncé – I am…
Kde:
O2 arena, Praha-Vysočany
Kdy: 30. dubna
Čas: 20:00
Vstup: Přes Sazkaticket za 1040 Kč, 1140 Kč, 1340 Kč, 1440 Kč, 1540 Kč

 

Témata:, ,