Sledujte je: Top 5 nejinspirativnějších bloggerů světa

Redakce

Bloggování je jeden ze způsobů, jak ukázat svou kreativní stránku, vyjádřit pocity, oslovit lidi kolem sebe a zlepšit komunikační dovednosti. Díky blogu totiž můžete komunikovat s lidmi po celém světě. Přečtěte si článek o těchto inspirativních bloggerech, kteří vám vyrazí dech.

  • Michael Arrington. Michael je naprosto úžasný. Začínal jako právník v Kalifornii. Poté si uvědomil, že chce být známý po celém světě a rozhodl se založit blog s názvem TechCrunch.com. Na něm zkoumá nadcházející technologie všech firem a podnikatelů z celého světa. TechCrunch se stal jedním z nejčtenějších blogů zaměřených na technologie a jako výsledek je i parádní výdělek. Michael využívá peníze na založení vlastního investičního fondu. Jeho web se věnuje inteligentnímu pasivnímu příjmu a snaží se ukázat lidem, že jde pracovat i jinak. 
  • Andrew Sullivan. Andrew vlastní blog The Daily Dish a má neuvěřitelných tři sta tisíc návštěv měsíčně. Jen v letošním roce udělal několik změn a opustil i své další blogy jako The Daily Beast, aby se mohl The Daily Dish věnovat na plný úvazek. Díky své tvorbě si vydělá neskutečných dvacet dolarů za čtenáře měsíčně a teď si to vynásobte tři sta tisíci. Blog se v roce 2000 stal prvním webem, který se věnoval politickým tématům.
  • Pat Flynn. Pat patří mezi ty nejinspirativnější bloggery světa. Poté, co před několika lety ztratil sovu druhou práci, musel zažádat o podporu kvůli nastávající rodině. Vytvořil webové stránky s názvem SmartPassiveIncome.com. Od té doby ho sledují miliony lidí a jeho čtenost stránek je maximální, je to hlavně díky jeho poctivosti a věrnosti lidem. Za posledních šest měsíců si vydělal přes milion korun měsíčně.
  • Harvey Levin. Harvey je americký právník, právní analytik, blogger a reportér celebrit. Jeho webové stránky TMZ.com jsou nejlepší. Najdete tu takových klepů o celebritách, že vám spadne brada. Harvey je dokonce hostí i ve své vlastní televizní show. Díky blogu si vytvořil jméno a vybudoval svou osobní značku.
  • Darren Rowse. Darren je další blogger, kterého musíte znát. Blogování pro něj bylo koníčkem, ale přerostlo to v mnohem víc. Bloggoval o olympijských hrách a focení, ale prozhodl se, že založí blog, kde bude pomáhat ostatním lidem se založením vlastních stránek. Darren se tomu v současné době věnuje na plný úvazek a vydělává peníze z reklam a také e-knih. V roce 2007 byl dokonce zařazen mezi nejlepší internetové celebrity časopisu Forbes. 

7 mužů, kteří nám na Olympiádě ukázali svá sexy záda

30 věcí, které bychom říkali, kdyby byl sex stejně návykový jako cigarety