Snímky ze zákulisí focení kalendáře

Redakce

Před objektivem zkušeného fotografa Daniela Zahrádky se sešly tři krásky. Modelky Andrea Verešová, Aneta Vignerová a Gabriela Bártová se potkaly v romantických prostorách překrásného Škvoreckého zámečku nedaleko Prahy. Oblékly krásné dlouhé šaty a nafotily kalendář pro rok 2017.

„Před focením se snažím organismus detoxikovat a dopřát mu co nejvíce živin. Piju proto velké množství ovocných a zeleninových smoothie a čisté bublinkové vody,“ prozradila Andrea.

„Při focení se neobejdu bez bot na podpatku a parfému, i když fotím tento kalendář zaměřený na líčení. Potřebuji se cítit žensky, takže boty a parfém musí být vždy se mnou,“ svěřila se s úsměvem Gábina, která ve focení kalendářů není nováčkem.

U kalendáře je velice důležitá celková tonalita a styling. O dokonalý make up se postaral známý vizážista Pavel Kortan, který je zároveň ambasadorem značky. „Značku používám pravidelně i v soukromí a produkty si nemohu vynachválit. V kabelce mi nikdy nechybí make up, korektor, zdravíčka, řasenka a lesk na rty,“ sdělila nám Verešová, která se se značkou seznámila právě díky Kortanovi.

Aneta Vignerová je velice ráda, když má příležitost nafotit kalendář: „Kalendáře z focení si schovávám na památku a rozdávám je rodině a přátelům, aby na mě měli hezkou vzpomínku. Tvořit kalendář mne hrozně baví a vždycky se na to nesmírně těším. Je to práce na vysoké úrovni s partou skvělých profesionálů.“

Verešová je s prací také spokojená. „Kalendář snoubí krásu, originalitu i funkčnost, proto když ho nafotím, s manželem jej doma rádi používáme. Za mou dlouholetou kariéru je to již několikátý, takže doma jich máme spousty,“ dodala modelka se smíchem.

Ředitelka české pobočky Marie Trupiano vybírá modelky vždy podle pocitu, intuice a zatím se jí to vždycky vyplatilo. „Já to prostě musím hlavně cítit, vždycky mi napoví první setkaní s modelkami. Navíc je velké štěstí, že modelky naše výrobky používají i v soukromí, takže jim věří,“ uvedla Marie.

„Jsem nadšený z výběru místa, je to úžasné místo a prostředí a báječně se o nás starají.  Kalendář se snažím vytvořit takový, aby v něm byly naše modelky co nejkrásnější. Jak se to vydařilo, posoudíte v lednu na křtu,“ sdělil fotograf Daniel Zahrádka

Kristýna Kubíčková okouzlila na Filipínách svým tancem, získala druhé místo v talentové show Miss Earth!

Erbová přibrala pět kilo. Může za to spokojený vztah s hokejistou Gulašim