Stalker, vrah nebo sexuální maniak? Poznejte svou úchylku podle znamení zvěrokruhu

Redakce

V každém z nás se skrývá zvrácené já, které běžně nedostává průchod. Zajímá vás, co je ta vaše nejodpornější, nejdivnější, nejnechutnější a nejbizarnější vlastnost? Najděte v seznamu své znamení a je to.

  • Beran (21. 3. – 20. 4.)
    Jste fixováni na smrt.
    Neustále o ní přemýšlíte. Po cestě do školy si představujete, jaké by to bylo, kdybyste si na přechodu nevšimli toho nakláďáku a on vás převálcoval. Jako mazlíčka byste si přáli havrana a Edgar Allan Poe je váš nejoblíbenější spisovatel.
  • Býk (21. 4. – 21. 5.)
    Jste stalker.
    Projížděním Facebooku a Instagramu dokážete strávit hodiny a hodiny. Neustále sledujete profily svých bývalých, jejich současných, svých dávných spolužáků… A pokud se váš idol objeví na fotografii s někým atraktivním, projedete toho člověka skrz na skrz a možná se dokonce objevíte na koncertě, kam se chystá.
  • Blíženci (22. 5. – 21. 6.) 
    Jste nadaný lhář.
    Však taky máte natrénováno – lžete skoro pořád, a to i těm nejbližším a o úplných maličkostech. Prostě pro zábavu. Víte totiž, že ať už si vymyslíte cokoliv, všichni tomu uvěří; a pokud náhodou někdo ne, vy se z toho vždycky zase vylžete.
  • Rak (22. 6. – 22. 7.)
    Jste obsesivní.
    Když s někým randíte, okamžitě se jím stanete posedlí. Jste ten typ, který partnera rozseká na kousíčky kvůli nevěře, ty zbytky pak hodí psům a nehne při tom ani brvou.
  • Lev (23. 7. – 22. 8.)
    Představujete si vlastní pohřeb. 
    Přemítáte, kdo by přišel první, kolik lidí by dorazilo, kdo by nejhlasitěji plakal a koho by vaše smrt nejvíc zasáhla. Je to zvrácená představa, která vám dodává pocit důležitosti.
  • Panna (23. 8. – 22. 9.)
    Máte bizarní sexuální představy.
    Přes den jste jako andílek, ale v noci často sníte o úchylných a podivných sexuálních praktikách – a samozřejmě o tom, jak se jich účastníte. Většinou jsou z kategorie „fakt nechci, aby někdo věděl, že mě tohle vzrušuje“.
  • Váhy (23. 9. – 23. 10.)
    Jste pomyslný sériový vrah.
    Minimálně by si vás s ním spletla policie, pokud by se jim dostal do rukou váš počítač a historie vašeho vyhledávače. Na internetu totiž hledáte pěkně nechutné věci.
  • Štír (24. 10. – 22. 11.)
    Máte zvrácené myšlenky.
    Když držíte v náručí koťátko, myslíte na to, jak jednoduše byste ho rozmáčkli. Když kolem vás prochází dítě, napadne vás, že strčit ho do silnice by bylo extrémně snadné. Nikdy byste nic z toho neudělali, ale myslíte na to pořád.
  • Střelec (23. 11. – 21. 12.)
    Necítíte emoce.
    Klidně byste někomu do očí řekli, že jeho maminku někdo hodiny znásilňoval železnou tyčí a pak ji hodil do sudu s kyselinou, takže z ní nezbylo vůbec nic, a nijak by se vás to nedotklo. Vlastně jste tak trochu sociopat.
  • Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)
    Chcete povraždit svou rodinu a přátele.
    Alespoň v hlavě. Často si představujete, jaký způsob zabití by byl nejvhodnější, a především, jak byste to udělali, aby vás nechytili.
  • Vodnář (21. 1. – 20. 2.)
    Myslíte na smrt svých blízkých.
    Respektive myslíte na to, co řeknete, jak se zachováte, jestli budete brečet. Nikdo z vašeho okolí není nemocný ani neumírá, ale vy chcete být kreativní a mít něco v záloze! Jeden nikdy neví, kdy to přijde.
  • Ryby (21. 2. – 20. 3.)
    Představujete si apokalypsu.
    Často myslíte na zombíky, tajemné nákazy a na nepokoje a zvažujete, co byste dělali, kdyby vám někdo chtěl ustřelit hlavu. Většinou jste v těch představách za hrdinu, který zmasí záporáky a všechny zachrání.

Jaké muže k sobě přitahujete? Zjistěte to podle svého znamení zvěrokruhu

Co by se s vámi stalo v hororu? Zjistěte to podle svého znamení zvěrokruhu