Točí se životopisný film o Madonně. Kdo ji bude hrát? Tady je 5 našich tipů

Redakce

A je to potvrzeno - hraný životopisný snímek o Madonně se chystá! Název Blond Ambition je víc než trefný. Film totiž bude sledovat začátky zpěvaččiny kariéry, její snahu vydat první album, prosadit se v mužském světě a zároveň zvládat milostný život.

Kdo jiný než Madonna si zaslouží svůj vlastní životopisný film? Scénář Elyse Hollander k filmu Blond Ambition se vloni objevil na tzv. black listu – seznamu kvalitních scénářů, u kterých je velká škoda, že je ještě nikdo nerealizoval. A nyní bude konečně převeden na plátno.

Kdo ale královnu popu ztvární? To zatím není jasné, a tak přinášíme několik tipů…

  1. Margot Robbie
    Krásná a talentovaná herečka je momentálně favoritkou filmového průmyslu. Její bláznivá Harley Quinn byla kouzelná a Madonnu by jistě zvládla zahrát s přehledem.
  2. Cara Delevingne
    Bývalá modelka má za sebou zatím spíše menší role, právě ale natáčí film, kvůli kterému se nebála oholit si hlavu. S herectvím to evidentně myslí vážně a stejně jako Madonna má pověst tvrdohlavé rebelky.
  3. Lady Gaga
    Na popové scéně je Medge samozřejmě nepřekonatelná, Lady Gaga ale rozhodně je tou největší popstar současnosti. Že umí i skvěle hrát, předvedla v seriálu American Horror Story, a podle nás by si part mladé Madonny maximálně užila a my s ní. 
  4. Dakota Johnson
    Film o Madonně bude produkovat tatáž dáma, co má na kontě 50 odstínů šedi. I když má Dakota Johnson vizáž hodné holky, umí se dobře popasovat s erotikou na plátně – což je pro film o Madonně zásadní. Pokud by se tímto filmem měla vymanit ze své současné škatulky, nám by to nevadilo.
  5. Kristen Stewart
    Zavedená herečka skvěle zvládla rockerku Joan Jett a s trochou maskérské snahy se mladé Madonně i celkem podobá. Byla by to hodně dobrá volba!

Before it was cool: Selfíčka celebrit z dob, kdy ještě nebyly smartphony

Kdo ze zpěvaček vydělává nejvíc peněz?

Témata: