Top 5 nejkrásnějších manželek hokejových mistrů: To jsou kousky!

Redakce

Mezi hokejisty moc krasavců nenajdeme, ale jejich manželky to svou krásou všechno zachrání. Pojďme se podívat na ty nejlepší z nejlepších.

  • Gena Lee Nolin – Manželka Cala Hulse, bývalého kanadského profesionálního hokejového hráče, který byl na postu obránce. Gena je americká herečka a modelka a možná si ji pamatujete jako Neely z Pobřežní hlídky, kde hrála sexy záchranářku.
  • Veronika Vařeková – Exmanželka Petra Nedvěda, bývalého českého profesionálního hokejisty, který svou kariéru již ukončil. Bohužel skončil i vztah mezi nimi, ale byl to pohádkový pár a byla by škoda Veroniku vynechat. Veronika je česká topmodelka, která žije ve Spojených státech. Je to opravdu kus!
  • Carrie Underwood – Manželka Mika Fischera, kanadského profesionálního hokejisty, který hraje v NHL. Jeho nádherná žena Carrie je americká zpěvačka, která vyhrála v American Idol a její album se stalo nejprodávanějším ze všech účastníků soutěže. Je to nádherný pár!
  • Elisha Cuthbert – Manželka Diona Phaneufa, kanadského hokejového obránce, který hraje za NHL. Elisha je kanadskou herečkou a modelkou, kterou možná znáte z filmu Sexbomba od vedle, kde opravdu zazářila. Je to prostě kus.
  • Emma Andersson – Manželka Henrika Zetterberga, švédského profesionálního hokejového útočníka a kapitána jednoho klubu z NHL. Emma je ve Švédsku televizní hvězdou a ještě taky zpívá. Je to takový andílek s ďáblem v těle, tahle kočka vás rozhodně nažhaví.

10 pravidel, jak si udělat perfektní hanbatou fotkou, aniž by to byl trapas a hnus

Nejvíc sexy manželky světových tenistů: Která je nejkrásnější?