Toužíte po krásných, dlouhých a pevných vlasech? Zde je šest rad, jak toho dosáhnout

Redakce

Toužíte po krásné hřívě, kterou vám bude leckdo závidět? Připravili jsme pro vás pár tipů, jak toho docílit.

  1. Jezte ty správné potraviny

Potraviny bohaté na biotin a vitamin B-komplex mají zásadní význam pro podporu růstu vlasů. Začleňte tedy do svého jídelníčku potraviny, jako jsou mandle, vejce, avokádo a jezte je v menších porcích klidně třikrát denně. Důležité jsou však i bílkoviny a luštěniny, takže nezapomínejte na maso, ryby, fazole, cizrnu a další.

  1. Proveďte hloubkovou očistu

Nahromaděný přebytečný olej a odumřelé kožní buňky mohou způsobit zánět, což vlasy velmi oslabuje. Udělejte si tedy jednou až dvakrát týdně pořádnou očistu a poté dejte na vlasy výživnou masku, která vlasy krásně vzpruží.

  1. Dopřejte pokožce hlavy něhu

Dopřejte si pětiminutovou masáž hlavy, která podporuje krevní oběh a může dodat potřebný kyslík a živiny, které stimulují kmenové buňky a rychlý růst vlasů. Kupte si tedy masážní kartáč nebo poproste svou drahou polovičku, aby vás namasírovala.

  1. Pořiďte si vitamíny

Na růst vlasů již existuje mnoho tablet, které opravdu pomáhají. Zeptejte se v lékárně.

  1. Zkuste laserový hřeben

Pro růst vlasů je dokonce vytvořen i laserový hřeben, který podporuje růst vlasů, zvýšení hustoty vlasů a dokonce napravuje poškozené vlasy. Používat ho můžete třikrát týdně po dobu patnácti minut.

  1. Zastavte řídnutí

Díky dědičnosti, vysoké hladině stresu nebo hormonálním posunům, můžou vaše vlasy začít řídnout. Pokud tomu chcete zabránit, pořiďte si přípravek, který je zaměřen na boj s řídnutím a podporuje houstnutí. Každý den ho vmasírujete do hlavy a asi za tři měsíce můžou vaše vlasy zhoustnout až o dvacet pět procent, což je bomba!

7 důvodů, proč je skvělé mít velký zadek

6 nejkrásnějších vražedkyň světa