Troll Timberlake a šeptající Gosling: 5 nejlepších momentů Oscarů na sociálních sítích

Redakce

Ať už jste dnes v noci sledovali předávání Oscarů živě, anebo jste v klidu spali, protože vám to je jedno, díky sociálním sítím na vás jistě nepojpozději ráno vyskočil alespoň jeden ze zásadních momentů ceremoniálu. Necháme stranou trapas se špatně přečteným nejlepším filmem a mrkneme se na ty zábavnější chvilky.

  1. Justin Timberlake vytrollil manželku i Emmu Stone
    Oscarový večer zjevně nejvíc bavil herce a zpěváka Justina Tiimberlakea. Ten nejdřív na červeném koberci trollil svou ženu Jessicu Biel, a pak vyphotobomboval Emmu Stone. A jeho úvodní číslo, během kterého roztancoval celebrity v sále, bylo prostě parádní. Je to borec.

  2. Mahershala Ali, král Oscarů
    Je to první muslimský herec, co Oscara získal. Za svůj výkon ve snímku Moonlight si Mahershala Ali vysloužil sošku a internet mu dal najevo, že mu to maximálně přeje…

  3. Šeptající Ryan Gosling
    Součástí programu ceremoniálu byla i návštěva skupinky turistů. Podle někoho to bylo super, podle někoho trapné, nám přijde důležitá tato momentka, kdy Ryan Gosling jedné z návštěvnic cosi šeptá do ucha. Podle jejího výrazu soudíme, že jí buď oznámil, že jí zabil dítě, nebo, jak poznamenal Jamie Woodham, že svou rolí v La La Landu zachránil jazz. Nebo že volil Trumpa. Nebo že Jar Jar Binks je nejlepší postava Hvězdných válek.
  4. Taraji P. Henson miluje jídlo – jako my všichni
    Když si hvězda filmu o černých vědkyních v NASA Taraji P. Henson všimla, že ze stropu padá v bílých pytlíčcích zabalené malé občerstvení pro přítomné, zareagovala přesně tak, jak bychom zareagovali i my.
  5. Nicole Kidman neumí tleskat
    Krásná herečka zaujal netradičním, slušně řečeno zajímavým – no, protě divným – způsobem tleskání. Někomu to nedalo a ruce jí digitálně protáhl… a internetový humor je na světě. Čerstvě nalakované nehty, Nicole?

Jak dopadlo předávání Oscarů? La La Land se Titaniku nevyrovnal

Kdo může za chybné vyhlášení La La Landu?