Třpytivý make up na léto? Máme pro vás několik inspirací, jak na to

Redakce

Léto je plné barev, nápadů a třpytek. My jsme se zaměřili na třpytky, které se staly hitem. Říkáte si, že jste na to staří? Na to rozhodně zapomeňte, protože nejste. Třpytky můžete mít téměř všude. My se dneska soustředíme na obličej. Jak na „glitter“ make up?

Maska jako Marvel. Vypadá to jako exploze na tváři či maska z filmu od Marvela. Není to však dokonalé? Třpytky se samy udrží na vaší tváři díky přírodním olejům. Pokud hledáte něco originálního, zkuste tohle. Můžete si to samozřejmě upravit podle sebe, pokud se vám to zdá až příliš přehnané.

Zlaté čáry. Konečně zajímavé konturování? Ano. Možná se vám to zdá přeplácené a připomíná vám to jakéhosi superhrdinu. Žádný strach. Můžete si to zjednodušit. Pokud se vám tento styl líbí, ale nechcete to přehánět, zlaté třpytky použijte pouze na lícní kosti. Berte to jako nejjednodušší možný způsob, jak tento trend vyzkoušet.

Třpytivé slzy. Tento styl nás dostal. Vypadá zajímavě i jednoduše. Někteří lidé si myslí, že by se stíny měly malovat jen na víčka, nikoliv pod oči. To je chyba, nemyslíte? Jedná se o něco netradičního. Vyniknou vám oči a také osobnost.

Kovové barvy. Kov se stal v poslední době velmi oblíbený pro své barevné odstíny v kosmetice. Při tomto líčení se využilo spojení zlata a mědi, což vytváří dokonalý výsledek. Tvar kočičího oka zvýrazní oči a dodá moderní nádech.

Nahá tvář. Nahá tvář a opětovné využití kovu. Tento odstín, který je v koutku oka tmavší oproti světlým koncům, krásně zvýrazňuje hnědé oči. Pokud k tomu použijete světlou rtěnku, styl tím ještě více podtrhnete. Samozřejmě můžete použít i řasenku a upravit obočí. Záleží na vás, jak si s make upem vyhrajete. Ale nic se nemá přehánět…

Mrkněte se i na inspirační videa:

Make up a léto: Bojíte se, že se roztečete? Takhle se vám to nestane!

Dvojčata PŘED a PO nalíčení: Změna je BRUTÁLNÍ!