Nový vlasový trend, který vyzkoušejte: Barevné rasta copánky

Redakce

Rasta copánky se nosí už dlouhou dobu, jen je má možná méně lidí, než tomu bylo v době, kdy byly nejvíc nové a trendy. Musíme však říci, že je to škoda, jsou totiž velmi sexy. Teď je tu novinka, která z copánků dělá v podstatě módní doplněk. Pohrajte si s barvami!

  1. Dlouhé a slabé – Co tyto copánky doplní, je skvěle upravené obočí, které je takovou tečkou celkového vzhledu.
  2. Dlouhé a středně tlusté – Mnoho účesů z tohoto seznamu spadá do kategorie dlouhých vlasů. Zatímco byl předchozí typ tenký, tak nyní tu máme středně tlustý copánek. Když si k tomu uděláte i pořádný make up zaměřený na zvýraznění očí, tak budete z výsledku paf.
  3. Stříbrno-šedé – Tento styl je opravdu cool. Možná vám přijde, že budete vypadat jako vaše babička, ale jste na omylu. Šedá se nosí a když se vlasy ještě spletou do copánků, konečný efekt je jednoduše magický. Make up můžete použít buď decentní, nebo se zaměřte na zvýraznění očí a rtů.
  4. Duhované copánky – Duha frčí snad u všeho a jinak tomu není ani teď. Tyhle copánky jsou ale jednoznačně těmi nejvýraznějšími, jaké jsme kdy viděli. Na léto je to výborná volba, protože mezi všemi zazáříte. Jak se vám to libí?
  5. Copánkové ombré – Ombré je dalším velmi oblíbeným trendem, který tu je již druhým či třetím rokem a mění se u něj pouze použití barev. Když spletete obarvené vlasy do copánků, je výsledek také úžasný a velmi zajímavý. Trendy barvou je letos světle růžová.
  6. Copánkové mikádo – Tak to tu ještě nebylo. Máte krátké vlasy a také byste chtěli vyzkoušet rasta copánky? Tak se nebojte, protože i vy je můžete mít. Musíme dodat, že to vypadá fakt skvěle! Co je tu však trošku na obtíž, je velký objem, který je především u hlavy. Můžete ale vršek vlasů zamotat do drdolu a jedinečný účes je na světě!

Frčí na Instagramu: Bloggerka s kočkou ve vlasech

6 způsobů, jak se starat o vlasy, aby byly co nejdéle krásné a svěží: Koukat, ale nesahat!