9 náznaků, že váš přítel si vás nikdy nevezme

Redakce

I když je stále módnější žít spolu na hromádce, spousta slečen očekává happy end, tedy svatbu. Zato spousta pánů žije v dlouhodobém vztahu, ale do chomoutu se jim nechce. Jak poznat, že si vás prostě nikdy nevezme, dokud není pozdě?

  1. Pán má celkově negativní přístup k manželství. Když se o něm začnete bavit, zlehčuje konverzaci. Manželství podle něj stejně končí rozvodem, je to zbytečný závazek, když se stejně máte rádi, a možná má předchozí negativní zkušenost. Pravděpodobnost, že změní názor, je mizivá.
  2. Je nevyrovnaný, malý kluk. Jeden den vám posílá růže, druhý se odmlčí, třetí je hnusný. Dokud si v hlavě nevyřeší, co od vás skutečně chce, myšlenky na svatbu mít nebude.
  3. Nepředstavil vás rodině. Po určité době soužití je seznámení s jeho rodinou normální. Výmluvy na to, že příbuzní nemají čas, jsou divní nebo žijí daleko na venkově, jsou na úrovni 8. třídy. Je dost dobře možné, že pán už ženatý je…
  4. Je skvělý, pokud jde o plánování víkendových aktivit. Když ale přijde řeč na exotickou dovolenou příští rok, kde nic tu nic. Ano, je sice možné život brát jako řadu po sobě jdoucích vzrušujících víkendů, nicméně dlouhodobý plán zahrnující vaši maličkost je dobrým ukazatelem blížícího se ceremoniálu.
  5. Krásné řečičky, ale skutek utek. Pán se nebrání snění o společném životě až do smrti a kuje plány. Když přijde na věc, tak neshání nové bydlení, ani nestanovuje datum obřadu a veselky. Čeká, že to někdo udělá za něj a nějak to vyhnije.
  6. Přechodili jste to. Je to rutina a slyšíte: “Co nám chybí, když žijeme spolu už tolik let?”. Je to pro pána jako si koupit krávu, když už má její mléko. (I to maso.)
  7. Pan Božský žije v minulosti. Pracovními úspěchy, vztahy, zážitky. Vším. Znamená to, že není připraven být s vámi, natožpak s vámi totálně spojit svoji budoucnost.
  8. Nemá na to. Myslí si, že aby si vás mohl vzít, musí splnit to a to a to. Dokud to nesplní, nepožádá. Má to tak pro sebe nastavené. I když vy plnění vůbec nepotřebujete.
  9. Zbyli jste na sebe. Neřeknete si to, ale je to tak. Místo, aby vás požádal o ručku, podvědomě čeká na lepší partii. Je čas přehodnotit tuto lásku a hledat happy end s jiným.

18 inspirativních fotek: Jak si vyfotit den D

Svatební šaty od českých návrhářů? Žádná ostuda, ale originalita a kvalita!