5 módních stylistů, kteří vládnou Instagramu

Redakce

Milujete módu a rádi ji sledujete? Tak teď pozorně čtěte, protože jsme pro vás vybrali ty nejlepší stylisty, které na Instagramu najdete. Pokud tedy sháníte inspiraci, tak jste na správném místě.

  • Rachel Zoe. Stylová maminka a stylistka Rachel Zoe má na svědomí outfity mnoha celebrit a módních značek. Mezi ně patří třeba Anne Hathaway, Jimmy Choo, Gwyneth Paltrow, Brad Pitt a další. Založila si dokonce i svou osobní značku, kde si může její návrhy koupit každý.
  • Micaela Erlanger. Stylistka, která patří mezi ty nejlepší. Obléká nejen ženy, ale také muže a proslavila se především tím, že nováčka mezi hvězdami Lupitu Nyong’o oblékala tak, že ostatní zůstali stát s otevřenou pusou. Je opravdu šikovná a není tedy divu, že mezi její klienty patří třeba Hilary Swank, Olivia Munn, Jared Leto a již zmíněná Lupita Nyong’o.
  • Leslie Fremar. Leslie je další výbornou stylistkou, kterou využívají celebrity z celého světa. Je opravdu šikovná a mezi její klienty se řadí Juliane Moore, Reese WitherspoonCharlize Therone a Nicola Peltz. Na její jedinečnou práci se můžete podívat na jejím profilu.
  • Cristina Ehrlich. Cristina se již několikrát ukázala jako špička. Je vidět, že módu má v krvi. Mezi její klienty patří Margot Robbie, Anna Kendrick, Allison Williams, Tina Fey a Penelope Cruz. Stylistka si oblíbila minimalismus, ale nebojí se ani extravagance.
  • Penny Lovell. Penny velmi často experimentuje a riskuje a vždy se jí to vyplatí, protože ji vyhledávají ty nejlepší celebrity. Mezi její klienty patří Taylor Schilling, Anne Hathaway, Rose Byrne a další uznávané a známé osobnosti.

Nechutnější věc jste neviděli: Šaty z chlupů z ohanbí!

Módní policie: Verešová si oblékla málo, ale pohled na ni byl skvostný