13 typů lidí podle toho, jak se chovají, když ji mají jak z praku

Redakce

Není otázkou zda, ale kdy anebo jak často. Každému se to prostě někdy stane. Nechová se přirozeně, ale podle toho, co mu diktuje alkohol v žilách. Koule.cz se mrkla na chování národa českého, moravského a slezského pod parou. Jaké mají profily?

  1. Bohatýr. V dobách dávno minulých to byl ruský kníže, který hostil všechny své známé i neznámé, co se na něj pověsili. V době dnešní po ránu lituje sebe a své bankovní konto. Takoví týpci jsou v Praze, Brně i Ostravě.
  2. Nezkušený. Blinká na párty už v 9 večer. Je třeba mu vysvětlit jak neudělat dietetickou gastro-chybu. Tedy před kalbou se pořádně nadlábnout. I tihle týpci jsou všude, méně na Moravě, kde se zajídají.
  3. Žrout. Opak předchozího bodu. Jejich problémem je, že díky přežranosti se neopijí anebo je to stojí třikrát víc než ostatní. Opět je jejich výskyt častější na Moravě. Domácí klobásky holt chutnají.
  4. Balič. Po první skleničce si přepne mozek a začne dotírat na každou sukni. Škoda, že zdravé sebevědomí má jen s alkoholem v krvi. Jinak by určitě sbalil i někoho reálnějšího než třeba myčku na nádobí. Ve tmě a ke konci večírku se to stává všude na světě, nejen u nás.
  5. Hlasitý. Po pár pivech nehlaholí, ale řve jako tur. A to se mu neděje žádné příkoří, jen si potřebuje prosadit svou. Hlasití týpci jsou zejména v Ostravě se svým pověstným baník pyčo.
  6. DJ. Poznáte ho podle toho, že každých 30 sekund a méně mění písničku. Tragédie nekončí, protože jeho chuť si pustit veškerou známou i nechutnou hudbu je nekonečná. Většinou usne nad mixážním pultem. V horším případě se mu ráno točí hlava nad gramcem. Takový týpek je většinou v Práglu, kde je nejvíce příležitostí si připadat jako alkoholická celebritka.
  7. Pan „nic mi není“. Bez vyzvání o sobě prohlašuje, že vůbec není opilý. Viditelně je ovšem ožralý jak motyka. Motyky jsou opět všude v naší zemi. V hojném počtu.
  8. Ospalý. Uprostřed párty nesouloží po vzoru ostatních, nýbrž spokojeně oddychuje uprostřed pokoje na divanu. Nevyrušuje, jen zabírá místo. Ráno je odpočatý a spokojený, jak hezky pařba proběhla. Pokud šlápne na použitý kondom, začne nepříčetně hledat svoji přítelkyni. Tito typové jsou hlavně v Praze, kde je nejvíc swingers party.
  9. Samotář. Zamkne se na WC. Někdy pláče. Nikdo neví proč, jen on sám. Jsou všude, kde jsou i WC.
  10. Samotář z donucení. Oproti předchozímu typu na WC usne poté, co se uvnitř namol zamkne. Jsou všude, kde jsou WC a alkohol.
  11. Pyroman. Opije se a podpaluje. Proč, to ví jen on sám. Majitele hořícího bytu docela mrzí, že ho pozval. Jsou v Ostravě, zřejmě naštvaní na OKD.
  12. Vypravěč. Vypráví a vypráví. Svůj život. Nuda. Nuda je zejména v Brně.
  13. Profesionál. Ví, kdy má dost i kdy je třeba ještě s grácií (kdo to je?) odejít. Takoví borci se v našem rybníčku téměř nevyskytují. Jejich vyšší koncentraci najdeme jen v různých léčebnách, resp. v předsevzetích jejich hostů. „Pověz mi, jak piješ, a já ti povím jaký jsi.“ – pít je třeba s rozumem a nenechávat ho na dně skleničky! Na zdraví do Čech, na Moravu a Slezska!

10 skvělých nápadů, které míváme, když jsme nalití

7 tipů, jak bojovat s kocovinou: Dejte si ovoce!