10 důvodů, proč pánové končívají v obávané friend zóně

Redakce

„Budeme jen přátelé.“ – sdělila vám. A vy jste se tolik snažil! Proč jste právě vy skončil ve friend zóně možná nikdy nezjistíte. My vám dáme alespoň ty nejpravděpodobnější důvody. Zkuste se najít.

  1. Není mezi vámi chemie. Tedy z vaší strany určitě ano, ale ona to tak nevnímá. Pokud není sexuální atraktivita oboustranná, prostě to nejde. Ledaže byste zaplatil, a to je tématika jiného článku v jiném periodiku.
  2. Jste úžasňák, akorát ne pro ni. Jste pro ni jako brácha a nechce o bráchu přijít tím, že by z vás udělala svého přítele. Kruté, ale je to tak. Když to vydýcháte (nevydýcháte), tak budete mít skvělou kámošku na pařby.
  3. Měla vás jen na sex. Ano, i to je možné. Z přítele s výhodami se obvykle přítel neboli Pan Božský nestane.
  4. Jste protivný. Jste s ní na baru a po pár drincích je z vás odporný sexistický macho. A to je pro slečny a paní velmi odpuzující kombinace. Co připadá momentálně super vám, je v jejích očích motivací k rozhodnutí vás umístit natrvalo do friend-zónové karantény. Je minimálně tak dočasná jako pobyt sovětských vojsk na nějakém okupovaném území.
  5. Jste bývalý přítel její kamarádky. Neřekne vám to, ale nejste vůbec mužný objekt. Jste TO (Rozumějte: bezpohlavní).
  6. Zapůsobil jste na ni jako potřebný. Nemáte u ní kredit člověka, co má svůj vlastní pestrý život a spoléháte jen na ni. Okamžitě jste se dostal do friend zóny, možná už na první schůzce nebo i před ní.
  7. Na vaše fórky nereaguje. Neboli váš pověstný smysl pro humor její ouška prostě nenadchl. Myslí si dokonce, že žádný nemáte.
  8. Přechodili jste to. Co k tomu dodat. Jakmile si žena začne připadat, že vy dva jste na sebe zbyli, je to game over.
  9. Nepustil jste chlup. Neplatil jste v restauraci ani za taxíka. Dobrý sex není všechno, moderní žena potřebuje i dávku štědrosti. Co kdybyste spolu náhodou měli děti?
  10. Není žádný důvod. Jednoduše není důvod, proč jste ve friend zóně, protože není ani důvod, abyste tam nebyl. Není třeba v tom hledat vyšší mravní princip, prostě se to tak někdy stává. Je to jako výběr psa z útulku. Každý má nějakého potenciálního páníčka. Není to každý návštěvník, co se přijde podívat na kotce.

21 příznaků, že jste líní v posteli a nikdo to s vámi nechce dělat

25 vzpomínek, které jsou pro leckoho intenzivnější než sex: Odpíraný polibek, zvuk vystřeleného korku a ráno po propuštění z lapáku