5 módních lidí, které můžete sledovat na Instagramu

Redakce

Móda je v dnešní době velké téma a inspiraci můžete hledat kdekoli. My hledáme inspiraci nejen v časopisech a na módních webech, ale především na Instagramu. Je tam totiž tolik lidí, kteří se módou zabývají, že je oblečení úplně všude. My jsme pro vás vybrali pět profilů, které si oblíbíte. Můžete si vybrat podle toho, jaký styl je vám blízký.

  • Alexa Chung (na Instagramu jako Alexachung). Britská modelka, televizní moderátorka a také redaktorka britského Vogue. Její profil si zamilujete, protože je plný zajímavých snímků, modelů a stylů. Uvidíte zde zajímavé módní kombinace, známé osobnosti, fotografy a zážitky.
  • Anna Dello Russo (na Instagramu jako anna_dello_russo). Italská módní redaktorka pracuje jako kreativní poradkyně pro japonský Vogue. Nikdo neumí nosit street style lépe než ona a sami se o tom přesvědčíte na snímcích, které u ní můžete vidět. Budete nejspíše překvapeni kreacemi, které dokáže vytvořit. My je zbožňujeme.
  • Arizona Muse (na Instagramu jako Arizona_muse). Americká modelka se narodila v Tusconu v Arizoně. S modelingem začala, když byla teenager, a je vidět, že s módou má zkušenosti. Pokud tedy hledáte zajímavou mladistvou módou, tak si její profil zamilujete. Střídá se zde jednoduchost s extravagancí.
  • Ashley Madekwe (na Instagramu jako smashleybell). Ashley je britská herečka a je známá ze seriálu Tajný deník call girl, kde hrála mladou call girl Bambi. I tam se uměla skvěle oblíkat, což byla jistě práce kostymérky. Co se vám bude na jejím stylu líbit, je kreativita. Dokáže skloubit odlišné kousky, které ve výsledku vypadají dokonale. Pokud hledáte originalitu, tak u ní jste správně.
  • Caitlin Kelly (na Instagramu jako ckcaitlinkelly). Toto je módní ředitelka ve firmě Alison Brod Marketing. My její profil doslova zbožňujeme. Najdete tu tolik inspirace jako nikde jinde. Barevnost, energie a pozitivní nálada na vás úplně svítí. Její styl je jednoduchý a přesto okouzlující.

Kristýna Kubíčková okouzlila na Filipínách svým tancem, získala druhé místo v talentové show Miss Earth!

Erbová přibrala pět kilo. Může za to spokojený vztah s hokejistou Gulašim