8 pozitiv, která můžete najít v rozchodu

Redakce

Rozchody nejsou moc příjemná záležitost. Někomu se tím může obrátit život naruby. Pokud jste teď na tomhle místě, musíte ve svém životě hledat jen pozitiva a přehlížet negativa. To vás posune dopředu. My vám pomůžeme v rozchodu najít několik pozitivních věcí. Poté budete možná i rádi, že už nejste zadaní.

  1. Naučíte se žít sami se sebou

Žili jste dlouho se svým partnerem / svojí partnerkou a nyní si život bez něj / ní vůbec nedokážete představit? To je pochopitelné. Momentálně však máte velkou příležitost naučit se žít sami. Vrhněte se do toho po hlavě. Nejdříve to bude pro vás nejspíš těžké, ale po nějaké době vám to přijde přirozené natolik, že si nebudete moci představit, jaké to bude, až zase budete žít s někým.

  1. Jste svobodní

Podívali jste se někdy oblohu, všimli si létajících ptáků a řekli si, že jim závidíte jejich volnost? Tak těmi ptáky jste momentálně vy. Konečně máte svobodu. Nikdo vás už nebude ničím omezovat a vy se nemusíte nikomu přizpůsobovat. Není to úžasné?

  1. Sebevědomí vám vyletí směrem vzhůru

Špatné vztahy většinou lidem snižují sebevědomí, hodně se kvůli tomu podceňují. Pokud po nějaké době zvládnete rozchod bez větší újmy, můžete být na sebe pyšní. Uvědomíte si, že jste vlastně dobří, protože jste překonali další překážku na své cestě. Budete mít ze sebe radost a sebevědomí vám poletí velkou rychlostí nahoru.

  1. Budete mít čas pro sebe

Svobodný člověk má čas na seberealizaci. Můžete dělat věci, které jste si až doposud přáli vykonávat, ale nebyl na ně časový prostor. Bez protějšku toho času najednou budete mít mnohem více než s ním. Momentálně vám už nic nebrání v osobním rozletu.

  1. Potěšíte svojí přítomností blízké

Pochopitelně, pokud jste měli partnera / partnerku, neměli jste moc času na své nejbližší. To se nyní změní. Svoji rodinu a kamarády teď můžete navštěvovat mnohem častěji než dříve. Zajeďte si někam na společný výlet na několik nocí a rány po rozchodu se vám rychle zocelí.

  1. Trochu se emocionálně uklidníte

Bouřlivé rozchody bývají velkou zátěží na psychiku. Neustálé hádky, křik a pláč… Nic člověka nedokáže vykolejit z rovnováhy tolik jako tohle domácí peklo. Můžete být vlastně rádi, že tahle životní etapa je už za vámi a vy můžete nyní začít nový život. Nějakou chvíli vás srdíčko ještě bolet bude, ale alespoň se trochu uklidníte. Nebudete s nervy neustále jak na horské dráze. Užívejte si klidu.

  1. Budete moci sbírat nové zkušenosti v posteli

Nyní máte volnou ruku a můžete v posteli vyzkoušet nové partnery/ partnerky. Sexu není nikdy dost. Zkusíte praktiky, které jste ještě nikdy nedělali. Může to být skvělá zábava. Radíme vám, abyste si to užili, protože po rozchodu si to rozhodně zasloužíte.

  1. Můžete si najít někoho lepšího

Pokud jste se rozešli, pravděpodobně jste zjistili, že pro sebe nejste zrození. Rozchod byl tedy na místě, protože pokud by se to nestalo, možná byste prošvihli toho pravého / tu pravou. Díky tomu, že jste teď sami, si k sobě můžete najít tu spřízněnou duši, se kterou vám bude dobře.

3 osudy slavných kurtizán, které si to rozdávaly s vlivnými lidmi

10 demotivačních citátů pro životní realisty