10 + 1 vynikajících důvodů proč se rozejít: Vztah se vyčerpal, nemá dlouhodobý potenciál a je hezky

Redakce

Rozejít se je těžká věc, ale někdy je to i ta nejlepší. Pomůžeme vám se do toho dát hned nebo si to sesumírovat pro budoucí eventualitku. Kdy nastane čas to ve vztahu rozseknout?

  1. Víte, že vztah nemá dlouhodobý potenciál. A jak to poznáte? Třeba chcete bejbátka a on / ona ani za nic. Nebo něco jiného, přes co „nejede vlak.“
  2. Vztah se vyčerpal. Přechodili jste ho a cítíte prázdnotu. Proč v něm zůstávat, když je to jen ztráta času? Pracovat na zlepšení je jako dofukovat prasklou pneumatiku.
  3. Emocionálně vás vysiluje. Některé šrámy jsou prostě moc hluboké. Připadáte si jako s upírem, který vás vysává.
  4. Byla nevěra. Vaše nebo toho druhého – je to jedno. Statistika říká, že se z toho většina plánů na společnou budoucnost neprobere. Výjimkou jsou vztahy se zplozenými dětmi, kde jsou pak alespoň alimenty. I tak je čas zvednout kotvy.
  5. Myslíte na někoho jiného. Tím pádem i někoho jiného chcete. Tak proč se mučit, že?
  6. Všichni vám drahou polovičku rozmlouvají. Rodina a nejbližší lidé nenávidí váš vztah. Co když mají v něčem pravdu? Vždy se jim dalo věřit, tak co kdyby měli pravdu i tentokrát? Možná vidí jasněji než vy.
  7. Nemáte stejné hodnoty. Jediné vaše společné věci jsou, že si každé ráno (občas) oba čistíte zuby. Jinak se vaše názory úplně míjejí. Je lepší se rozloučit jako přátelé.
  8. Už si nepamatujete, kdy jste byl / a naposledy šťastná. Ve vztahu jste ze stereotypu. Také se bojíte, zda si někoho ještě najdete. Nechcete se zase stěhovat. Falešně se domníváte, že na vztahu se dá všechno odmakat a spravit.
  9. Neustále se přesvědčujete, že máte vztah udržet. A co na to vaše srdíčko?
  10. Nemáte pocit, že vedle ní / něj rostete. A už vůbec ne, že jste lepším člověkem.
  11. Léto je za dveřmi. Hormony a sluníčko dělá své. Když to ve vztahu jednoduše necítíte, nejlepší doba jít dál je právě teď.

15 osvědčených rad, jak mít sex v jakémkoliv autě: Dobře zaparkujte a zadýchejte si tam

6 důvodů, proč vám sociální sítě zničí vztah ještě předtím, než ho máte