10 jednodílných plavek, které jsou svůdnější než bikiny

Redakce

Léto klepe na dveře a my bychom si pomalu měli vybrat plavky, ve kterých letos zazáříme. Možná vás to překvapí, ale zaměřili jsme se na jednodílné plavky, které podle nás udělají více parády než dvoudílné bikiny.

Víte, kdy se vlastně poprvé objevily dámské plavky? Představte si, že v antickém Řecku v období okolo 1400 př. n. l. a jednalo se o dvoudílné plavky. Poté se koncem osmnáctého století objevily koupací župany a v 50. letech se objevily jednodílné plavky od kanadské návrhářky Rose Marie Reid.

Právě jednodílným plavkám se dnes budeme věnovat, protože někdy udělají více parády než ty dvoudílné. Nádherné, okouzlující a sexy plavky jsme vybírali na českých stránkách tak, abyste si je mohli případně se pořídit i vy. 

Dnešní moderní doba změnila i svět plavek a z obyčejných jednodílných plavek se dnes vyrábí i sexy, extravagantní kousky, které byste si měly, holky, pořídit. Jsou metalické, krajkové, barevné, jednoduché i s různými detaily, které vás a vaše okolí doslova očarují.

Najde se zde i mnoho zajímavých tvarů, které evokují extravaganci a ukazují kůži. Nemusíte se však bát, najdou se zde i jiné, které nejsou tolik odhalené a přesto jsou sexy. Podívejte se do galerie a třeba si nějaké z nich vyberete i vy!

Nejdokonalejší plavky všech dob: Sluší všem typům postavy! Máme foto jako důkaz

Frčí na internetu: Jak na ploché břicho do plavek během několika vteřin